Dapat Juga Yg Baru,hehehe

Thursday, June 18, 2009



Salam semua...
Dah tau kan semalam merupakan hr Anniversary Lin, so sudah semestinye le ada dpt hadiah, tp bg suami yg ingt nak bg, syukur, tp bg sesiapa yg x dpt hadiah, x pe, syukur tu yg penting...betul x?
So alhamdulilah smlm mmg x sangka, sbb mlm kelmarin abg dh bg minyak wangi pepel brand CD tu, so x terfikir le nk dpt hadiah lg...
Malam td keluar le Lin & Family gi dinner kt luar sorry privacy oke, jd tetiba abg bg paper bag, ala2 color pepel gak, opsss skli tgk Hp baru sehhhh, sbb Hp Lin yg lama tu dh rosak, hrtu guna Hp anak je..
Aduii teruja sehh, mmg Lin minat sngt2 nak pakai Hp jenis slide, x sangka dapat lak...
Sony Ericsson W595 oke le tu, dr x dapat apa2 kan, sbb ingt targaet nak beli i-Phone ke..muahahahahaha...



P/S: Terima kasih Sayang, thankx 4 everything....muah3x..

9 Comments

  1. biar ape2 pun hp, yg penting kredit jgn asyik xde je.. hehehe.. nak2 bulan puase hampir menjelme ni.. nak kejut sahor susah kang.. dah tertinggal nak gi osman sahur.. wahahaha


    *terpilihkah dir menjadi duta yusoof taayob tahun ni lagi??*

    ReplyDelete
  2. hahahaha..hanset kaklinn same ngan hanset aqies la...huhuhu

    ReplyDelete
  3. amboi! mcm2 lin dpt yerk. pastu lin kasi apa kt abg ni ;) kekeke. tunjuk gak la. kekee

    ReplyDelete
  4. dalam DILEMA..

    nak tukar langsir ke nak tukar henpon.. kata dua dari abang ku..

    ReplyDelete
  5. wah cantiknya tipon dia... :D

    ReplyDelete
  6. wah... cantiknya hp..
    putih suci lagi murni.
    tahniah yee

    ReplyDelete
  7. n-pon baru ekk..

    abg suh koling slalu ler tu..

    stanby..! oppss

    ReplyDelete
  8. wah..tahniah lin...

    henset baru...
    semangat pun baru...
    suara yg keluar dari corong pun clear...

    :-)

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com