Durian O Dorian...


Salam semua...
Ermmm baunyee adeii sodappnyeee, nyum3x....
Korang makan durian x? ishh ruginye le sapa x makan ek, raja segala buah ni, pi le mana2 mmg dh byk dh org jual kan, sana sini bau durian, kentut durian, berak durian, sendawa pun durian,hahahahahaha.
Hubby dh balik, so apalagi, 1family Lin mmg hantu durian, kalau beli x agak2 ko, borong 1 bakul, smlm beli skli ngadap, yg gambar ni plk, mmg simpan nk di bt apa le yg patut, ermmm cuba korang bg idea sikit, apa yg sedap ek, Lin nak bt serawa mkn dgn pulut, tgk kt blog Mat Gebu tu, adeiii ngencesss ko, pastu hubby lak sruh bt bubur kacang durian, ayooo mana 1 ni, x kan nk mkn manis2 wooo dlm 1 hr...
Tapi yg bestnye, kang susah2 fikir kang, Lin bt tempoyak, lagiii le sooodapppp...muahahahaha.



P/S: Nak mkn tempoyak kena sorok2 kt uma ni, ada kena baling botol kang,hahahaha.

11 comments:

  1. salam kak

    aduilah terliur tgk durian sebakul tu..mmg sedap..nyum2..

    ReplyDelete
  2. i love durian! our city is known for that fruit! :D

    ReplyDelete
  3. wat..sedap tu... tahun nie belum melantak durian lagi.. cayer tak?

    ReplyDelete
  4. makk oiii bykk nyer kakkk..poss kann kat sayer sebijik dua bleyy...kahhhhhhh bolehh ker posss...mimpii indahhh ler jwbbnyer kannn...

    salam ceria kakkk...!!

    ReplyDelete
  5. sedapppp nye bubur kacang durian. lama ta makan!!

    ReplyDelete
  6. sis!!
    nape tgk semua blog ashik cite psl duriannnn je ni.
    waaaa.
    nak durian jgk laa.
    hahahha!

    ReplyDelete
  7. Saya ada 2, 3 pokok durian. dah ler berbuahnya tak banyak. yang gugur semuanya dah berlubang... di tebuk tupai. nak buat mcm mana dah rezeki dia orang.

    ReplyDelete
  8. lin! meh atar beberapa bijik kt umah an ni ;)

    ReplyDelete
  9. buat je tempoyak.. pastu makan ngan ambuyat.. sedap!!

    ReplyDelete
  10. nyam2...best nye duyan...dh lame dh trigin...trutamenye pulut duyan...
    isk..bestnye...

    ReplyDelete
  11. ermm musim durian dah tiba.. ha ha.. sebakul tu.. ermmm skrg ni tak leh makan durian ar.. batuk tak baik2 lagi ni.. hu hu..

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..