Eeee Pelik bebenor Ler....

6/05/2009 12:47:00 AM


Salam semua...
Ayoooo ini macam kalo kasut, bg free pun Lin x nak le weiii, ee geli semacam je kalo pakai,eeeee kojol dok tekucir2 je jln tu, ishhh...mcm2 je manusia ni rekacipta le, krestif sungguh kan?...
Tp dr Lin pakai yg ni, baik Lin hanyak2 si 'Burung' ni pakai kasut kt bawah ni...
muahahahahaha..


Haaaa..cantikkan, ye ye si burung Merak kot tu, yg pasti bukan burung Kasawari,hahahahaha..
mungkin burung Kasawari belom cukup cute utk di bt kasut sekreatif ni kot....hahahaha.
Pelik bebenor le nk pakai, kalo dok nk bt opera tu leh le pakai, kalu takat jln kt Jusco, ada dok gelak dgn org je weiiii..
Pstt Ret, ko kawin sok, pakai le kasut ni, bt le tema dlm taman ke, jgn tema dlm Zoo lak...hahahahahaha



P/S: Tp kalo dh mmg tgh trend ek, silap2 Lin nk cuba gak pakai..muahahahahaha..


You Might Also Like

9 Orang Komen

  1. salam,
    haha... macam2 ada...

    ReplyDelete
  2. salam kak lin,

    uweeekkk geli geleman yan tgk..lagiklah klu pakai..huhuhu..

    ReplyDelete
  3. sanggup tak pakai kasut dr pakai kasut tikus tu.. hehehe

    ReplyDelete
  4. kalau la ade kasut tikus tu eeeiii takde la nak pkai. hahaha! geliii,.
    =P

    ReplyDelete
  5. uhu cute nye itu kasot.!! ehehehe

    ReplyDelete
  6. salam lin...

    terkezut den...

    :-)

    ReplyDelete
  7. tak leh nmpk tikus ler lin..rasa loya tekak nih.. :(

    combi mmg fobia dgn mende alah ni.

    ReplyDelete
  8. ermmm.. burung merak memang kena buat kasut.. leh diinjak2 ha ha.. burung kasawari bagus buat kereta formula one.. ha ha.. beep beep

    maaf ler.. saya rehatkan blog tu dulu.. ni nak balik rumah mak mertua.. ada kenduri dan esok dan ahad ada jemputan kawin.. ada masa.. kita ketemu lagi..

    ReplyDelete
  9. eee... geli ka sis lin tgk tikut tue..

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.