Friday, June 19, 2009

Hepi Bufday Retna...


Salam semua.....
Happy Birthday to you Retna....yg ke-31thn..tua dh ko ek..
You are my best friend tmpat aku luahkan segala, tempat aku mengadu...
Kau byk tahu tentang aku, kita sama sehati sejiwa...

'Semuga kau kekal bahagia, ceria, sihat dan sentiasa di lindungi dan di rahmati olehnye'..
Tentu ko ada wish kan sempena hr jd ko, aku pun ada gak...hehehehe nak tau apa?..

'Ya Allah, ko cepat kan lah jodoh utk kawan aku ni, semuga dia bertemu jodoh dgn sesaorg yg boleh membimbing dan menjaga serta brtanggungjawab utk nya..Amin'....




P/S: Dlm kita bersuka, ada insan seorg 'sahabat' yg sedang berduka, "
semuga 'ko' tabah, sabar, cekal menghadapi semua dugaan & cobaan"...huhuhu..


5 comments:

  1. wahhh.. terang seh gambar.. hehe.. cam kembar pulak dah.. cun2.. kalau org tak kenal mesti ingat anak dare ni.. phewitttt!!

    ReplyDelete
  2. Lin,
    ako suker gambar nih.. hahaha ye ye zaman keKECUTan ako.. ahaha... ahhh cun nyaaa!! :p

    ReplyDelete
  3. Salam... sis lin tak nak ucapkan happy b'day utk saya juga ke.. :D

    ReplyDelete

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com