Hepi Bufday Retna...

6/19/2009 01:52:00 PM


Salam semua.....
Happy Birthday to you Retna....yg ke-31thn..tua dh ko ek..
You are my best friend tmpat aku luahkan segala, tempat aku mengadu...
Kau byk tahu tentang aku, kita sama sehati sejiwa...

'Semuga kau kekal bahagia, ceria, sihat dan sentiasa di lindungi dan di rahmati olehnye'..
Tentu ko ada wish kan sempena hr jd ko, aku pun ada gak...hehehehe nak tau apa?..

'Ya Allah, ko cepat kan lah jodoh utk kawan aku ni, semuga dia bertemu jodoh dgn sesaorg yg boleh membimbing dan menjaga serta brtanggungjawab utk nya..Amin'....




P/S: Dlm kita bersuka, ada insan seorg 'sahabat' yg sedang berduka, "
semuga 'ko' tabah, sabar, cekal menghadapi semua dugaan & cobaan"...huhuhu..


You Might Also Like

5 Orang Komen

  1. wahhh.. terang seh gambar.. hehe.. cam kembar pulak dah.. cun2.. kalau org tak kenal mesti ingat anak dare ni.. phewitttt!!

    ReplyDelete
  2. Lin,
    ako suker gambar nih.. hahaha ye ye zaman keKECUTan ako.. ahaha... ahhh cun nyaaa!! :p

    ReplyDelete
  3. Salam... sis lin tak nak ucapkan happy b'day utk saya juga ke.. :D

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.