Tuesday, June 02, 2009

Jom Heboh Yg Hangit....




Salam semua...
Smlm 30-31hb Mei, hari2 yg terakhir dlm bulan Mei, kt JB ni telah di datangi oleh org2 tv3 yg heboh2 dan kepoh2,hahaha itu le dia Jom Jom Jom, Jom heboh2...wakakakah, so smlm Lin pg2 lg tp x le pg, dh gi ke Danga Bay utk sama2 memeriahkan, tp alangkah le sgguh nye panazzz dgn deretan kete2 jem nak parking, Lin redah juga, sampai le dpt parking di belakang Teluk Danga sana nun jauh, tp x le jauh, mmg situ semua park kete sana,he3x
So Lin dan anak Lin Amat & Yana memulakan le perjalanan, eee mmg panazz giler ler, sebenarnye x pernah Lin gi hari ahad ni, selalu gi hr sabtu, so org tu kurang sikit, smlm punye le ramai nye manusia, bkn pening dgn org ramai brpusu2, tp pening dgn bau2 aroma dr celah2 pelusuk hidung...erkkk! sampaikan nk celah amik gambar pun x larat dh, so mmg le kali ni x de gambar yek, gambar seadanye saje le ek...huhuhuhuhu.
Kalo korang nak tgk gambar, korang gi blog anak Lin si dak Naz tu...ha dia smlm gi dgn kwn2 dia dpt jumpa dn tgkap gmbar, siap bergmbr dgn ex-boyfriend dia lg si Kuman Ku2 tu..hahahahahaha, mamposs Lin kalu di baca nih...



P/S: Mmg azam thn ni, aku nk beli camera baikk punyaaaaaa!!! tunggguuuu!


1 comment:

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com