K.A.M.I.E & K.A.W.A.N ???

6/08/2009 02:06:00 AM



Salam semua...
Kisah KAMIE diteruskan lg, tp hrni kita ke zoo, ZOO??? apa le ada kt sana? aduiii mmg dh rase lamanye x ke zoo le, zaman sek2 dulu ada la,hehehehe..so pg td kluar seawal kul 9.30am Lin dn family Ct&Cm dok sggh bersarapan kt Sungei Chat dulu makan, lapo ko, kang nk jln ni, so Shai kene le tggu sat td..
Lepas je siap bersarapan, Lin terus amik Shai di bandar Jb tu, so Ct tggu kt Zoo je dulu, sampai sana fuhh ramai gak sehhh, ye le cuti Sek kan, bayaran msh sama, murah dn berbaloi le dgn apa yg ada kt dlm tu, sampai je masuk dlm, si anak Lin,Naz tu sibuk nk naik kuda,eee baunyeee tu,ucukkkkk...
Byk jgk binatang2 kt sini, tp byk dh tua le, siannye dok terkurung je dlm tu,hahahahaha, mcm2 pesen ko posing haiwan2 tu semua kita jumpa, ada yg tido, ada yg dok ke hulur ke hilir mcm org x betul, ada tu bt muka seposen sengalll je..adeiiiii..mogok lapo agknye...
Tp tmpat yg x wajib aku gi tu, kandang ular, maaf le yek, mmg ada Lin pengsan kt situ kang tgk haiwan tu, sapa nk angkat??? jawab?..keh3x..
Ok...dr panaz dh nk gelap, kita chowww..kemana? tggu ler...hehehehehe



P/S: Eeee masing2 bau kuda, bau taik gajah, semua le, dh mcm rojak petis....muahahahaaha..

You Might Also Like

0 Orang Komen

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.