KASAWARI Yg Ku Kenali..


Salam semua...

Hari ini dlm sejarah 15hb Jun 09, Lin sebagai blogger kehilangan lg sorg teman blogger..
Kasawari@Azman dalam kenangan bersama kami...
Mungkin ada sebab dan mngkin ada alasan tersendiri yg membtkannya berundur diri, kita hanya merancang, tp tuhan saja yg menentukan, segala kenangan manis bersama, segala kenangan pahit yg kita kongsi bersama, akan Lin simpan dn pahat dalam hati, mmg sukar utk membt keputusan tp mgkin itu lah jalan terbaik utknya kita x tau kan...
Lin doakan semuga kejayaan dn kebahagiaan bersama2 Kasawari sekeluarga..

Pantun Sahabat bt sahabat dalam kenangan...

Buah pauh buah kiwi,
Masak sebiji di dalam peti,
Hari ini dikau pergi,
Semuga berjaya En.Kasawari...

Bandar Putra tempat kediaman,
Jalan Kasawari7 jalan di lalui,
Semuga keputusan ini di restui,
Harap2 kita bejumpa lagi....

Suka & duka kita tempuhi,
Kemana saja pasti bersama,
Harap jangan di lupai kami di sini,
Moga persahabatan kekal bt selamanya....


P/S: Kenangan terindah bersama Kasawari dlm dunia berblogging akan terus kekal dlm ingatan...
* nasib uma kita dekat,boleh la kita terjah2..hahaha


8 comments:

  1. kita doakan yg terbaik utk dia ya... inilah adat berblogging.. dtng & pergi

    ReplyDelete
  2. Saya yg baru 1st time jumpa bro kasawari pun rasa kehilangannya dalam dunia blog ni.

    Apa2 pun, all d best untuk bro kasawari.

    ReplyDelete
  3. untukmu,
    encik kasawariku.
    Semoga dikau berbahagia dengan apa jua yang dilakukan.
    Selamat maju jaya.Dan saat - saat suka duka sentiasa segar diingatan.
    Terima Kasih untuk segalanya.

    ReplyDelete
  4. Salam Lin.. aduhai terharunya buat entri dan pantun pantin macam ni.. hu hu.. jab jab.. nak amik tisu.. adehhhh.. ermmm.... nak lap hingus ni. hu hu hu...

    setiap yang bermula pasti berakhir.. jom kita nyanyi lagu..

    "Pertemuan Perpisahan lumrah manusia biasa....
    hilang di mata tapi di hati tidak lupa..
    berdoa lah kita pada Tuhan Yang Maha Esa..
    agar umur panjang.. dapat kita bertemu semula.."

    Thanks for for everthing... terima kasih banyak2... salam untuk En Sabar, Deqnaz, Deqyana dan Amat.. sayang semuanya.. sayang sekeluarga.. keluarga Sis Lin adalah yang terbest yang pernah Kasawari temui.... Salam juga pada rakan2 msjbox semua yang brutal2 dan geng2 blogger yang lain..

    Ini mungkin komen Kasawari yang terakhir di sini.... hu hu

    ReplyDelete
  5. salam... sedih juga tiba-tiba terpaksa berpisah...

    * walaupun kak e tidak sekerap lin berjumpa dengan kasawari dan keluarga namun perasaan terharu tetap ada kerana kasawari pernah singgah dalam kehidupan kita...

    ReplyDelete
  6. hermmm frienship never end...

    ReplyDelete
  7. takpe lin, janji stil kontek kan ;)

    ReplyDelete
  8. terkejut kita memula baca entry nih, ingat jadi apa2 kat bro kasawari...

    dup dap jantung...

    bro apsal berenti berblogging...

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..