Tuesday, June 02, 2009

Kerabu Aku, Lempeng Dia..


Salam semua...
Dah minum ptg ke korang? mkn ape tu, dok sorok2 tu,hehehehe..
Mai layan sini sat meh, hrni seperti yg sedia maklum, request dr mak yung MamaYatie tu, so siap le sudah kerabu mangga awoookkk,hahahaha..mangga tu campuran dr pokok si Yatie tu dn sebiji dr pokok pelam Lin, mmg manis mangga dia, sesuai bt kerabu so x le masam sangat...perghhh mengancam sehhhh, telan air liuq semua....muahahahah



Dan td ptg selepas hntar anak Lin,Amat tuisyen, sggh sat nak hntar kerabu mangga ni ke rumah Yatie, dapat lak balasan dr nye, wow! lempeng melayu sambal telor cili api, sodappp nye, mmg si Yatie ni pakar masak memasak, x caya? tanya la si As NZ tu..kan As kan?..
Balik je ni, snap gambar bg korang ngencesss tp air liuq Lin ni dh leleh..so jp lg le yek on9..nak makan sat..yum3x..jommmm....:p


P/S Mana le BD ni, x nk curik mai kerabu mangga Lin tu ke?..hahahahahaha..


9 comments:

  1. Salam Sis-lin,
    Nampak sedap! mintak skit bleh... hehe

    ReplyDelete
  2. salam..

    tq sudi singgah dan memberi komen dalam blog saya..ulasan anda sangat saya hargai..

    ReplyDelete
  3. sis... suke laaaaa mengecurkan air liur saya. huhuhuhu

    ReplyDelete
  4. owh kalau eena, eena suka mangga muda, ijau2 tu... duhhh blum ada stok mangga la kat sini... brapa kali dah gi pasar cari... uhuhuhuh.

    ReplyDelete
  5. sedap tu kerabu mangga..lama tak makan...

    Tq Komen blog daya.. kasut tu kaler coklat...

    ReplyDelete
  6. tak penah makan pun lempeng tu...cm sedap je...

    ReplyDelete
  7. dua2 feveret ni.. ermmm kalau makan lempeng.. kena plak dgn asam pedas mak.. perghhhh meleleh seh.. adeh adeh.. mak masakkan lempeng dgn asam pedas.. he he

    ReplyDelete
  8. alamak kerabu tu mmg nmpk sedap tu..terliur plak..

    ReplyDelete

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com