Kisah Hari Ini..


Salam semua...
Hari ini mungkin hari terakhir nak jalan2 nak soping2 sebabnya, ye lah cuma lg 4hr je lagi dh mula sekolah kan?, so anak2 kena kemas kan bag2, buku2 dan segala peralatan utk kembali ke sekolah, silap2 ada kerja rumah yg x siap lg tu kan?...
So tghri td Lin & anak2 melepak di Jusco Tebrau, jalan2 cari makan cuci mata, dlm perjalanan tu, tiba2 asap tebal di udara, dkt sngt dh tu, jln mula slow, ingt apa ke jem nya, rupanye ada accident sampai terbakar kete tu, aduiii ngerinye, nsb le penumoang nye smpat kluar..
Slps dh puas kt Jusco tu, kita org bergerak ke Giant Pelentong lak, saja lama x ke sana, tetiba rasa lak teringin nak mengurut kaki kt situ, murah lgpun, so apalagi, menuju puncak le kita,muahahahahahaha.
Balik dr Giant tu dh dkt dh dgn rumah adik Lin, Taman Desa Jaya, tempat uma lama Lin dulu, so kitaorg sggah sekejap la, lama x nmpk anank2 sedara, rindu le kt dak kecik 'Ajah' tu, geram mak long, kena gigit2 dia td,hahahahaha.



P/S: Keceriaan anak2 la pengubat segala rindu,huhuhuhuhu....

2 comments:

  1. Giant Plentong. Teringin untuk pergi ke sana. Tak pernah dapat peluang.

    ReplyDelete
  2. jauh tu gi giant plentong.. he he..

    terbaca gak mesej bibie tadi.. dia kata ada lembaga putih kat kereta terbakar tu.. cari2 tak jumpa pun.. he he

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..