Breaking

Thursday, June 18, 2009

Kuih Keria Ke Ni?huhuhu


Salam semua....
Ha ha gelak2 le tu korang, nape? rupa kuih tu ke? a'ah kan lain benar je, mcm terpeleot2 kan?huhuhu... mmg x seni betul le tangan aku ni, kan? tp ok wat, bru 1st time le bt tu, kang dh masuk mulut, hancur le dh kira dh cntik ke x rupanye....betul x Kak Ct?...
Respi ni aku amik dr Dapor Ct tu..sedap tau,lembut dan lemak2 gitu, korang tgk sndri le ye..
Opss sori korang x dpt rasa, so tgk je le yek..hahahahah
Dah dah, takat ni je ye utk mlm ni, kan ke malam jumaat, esok2 lak le update...hehehe
So layannnnnnn...ngencesssss ko, muahahahahaha..



P/S: Utk kawan2 Lin tu yg takde blog, lps ni aku bt byk2 ng korang ye,ni cuma testing je...
*sambil jeling mamayatie..hahahaha

5 comments:

  1. Rupa tak berapa, tapi kalau rasa sedap, okey per. Dari rupa lawo, tapi takde rasa.

    ReplyDelete
  2. kalau dah buat byk2, jgn lupa bg jiran terdekat rasa dulu ya.. hehehe.. ;)

    ReplyDelete
  3. yumm..yumm..
    cam cedap je sis..
    ada lgi ke..

    ReplyDelete
  4. daya suke kuih tu... rupe tak penting... janji sedap n enak dimakan.. kan kan

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..