Lepak2 Manja KAMIE...

6/08/2009 02:51:00 AM



Salam semua...
Hari ini walaupun penat Kamie melepak tp mmg kitaorg enjoy sngt2 la hrni, betul x kawan2?....
Kamie terasa seperti sebuah keluarga yg besar, gelak tawa dn gurau senda bagai kan terasa seperti sudah lama bersaudara..
Kamie mmg sporting, mmg up to date, mmg havoc dan apa yg penting? Kerjasama....
Walaupun Kamie duduk berjauhan dan jarang bertemu, tp kemesraan yg ada ibarat sukar utk Kamie berpisah...
Yg jauh kita dekat2 kan, yg dekat kita mesra2 kan...Selamat Beramal..hahahahaha..



P/S: Terima kasih semua, huhuhu dalam keceriaan, teringat kt hubby yg x dpt join skli..
uwaaaaaaaaa....

You Might Also Like

4 Orang Komen

  1. memang seronok bila dah kumpul ramai2...
    uikkk... sudah berubah rupe laa ..
    cantikk

    ReplyDelete
  2. memang seronok bila dah kumpul ramai2...
    uikkk... sudah berubah rupe laa ..
    cantikk

    ReplyDelete
  3. maaf ler dapat joint agak kelewatan sedikit... ermmm namun masih sempat terjah jugak ke bukit indah... dan sempat upload gambar kat gunung ledang tu.. he he

    ReplyDelete
  4. wah ada satey. lin mkn brapa cucuk ni. haaahh!! 10 cucuk ker :P

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.