Menu Labu Mat Gebu...


Salam semua...
Td selepas je blk dr StarHill, Linda & anak Kasawari ikut naik Aril Lin, sbb Kasawari ada hal nk ke ofis sat, so Lin dh fikir2 nak masak le blk nnti, hrtu ke rumah Mat Gebu dpt labu, so menu hrni labu masak lemak sawi, asam pedas ayam, sambal belacan magga Linda, sup fishball campak2..hahahahaha.
Simple tp ok le, masak mana yg sempat je td, selesai je masak, Kasawari pun blk, so kitaorg terus makan panaz2 td, lepas lepak2 sekejap, Kasawari beransur pulang ada hal...
Ni dek kerana 1hr x tenet, maka terus je kemas, cuci segala2, trus je update ni...apa2 pun, hrni hr yg menyeronokkan bt anak2 semua, walaupun abg Lin x dpt join skli lg, masih outstation di Kerteh,Trengganu tu..huhuhuhuhu..



P/S: Mat, mmg lembut dan manis buah labu tu, nsb aku x eram kan Mat..hahahahaha.

7 comments:

  1. Terima kasih ler Sis Lin.. masak sedap2 tu untuk Kasawari.. he he... sedap asam pedas ayam tu... ermmmm.. takper la abang masih outstation.. nanti dah habis kerja balik ler tu..

    ReplyDelete
  2. seksa nya tgk. dh la tgh lapa ni..
    sobsob.

    tgk ke lauk2 lin, adesh tliurr nyer!!!

    ReplyDelete
  3. sambal tu nmpk sedap diratah2 je kan... sup fishball campak2 tu pon bg idea utk menu time demam2... hehehe :D

    ReplyDelete
  4. sedappp tu..suke makan labu.. kat umah ada labu besooo...

    ReplyDelete
  5. sedap nyer...
    telan ayaq liuq yanie kat opis tgk menu2 nih...hehhehe

    ReplyDelete
  6. slm lin..

    miz abe ekk.takpe org ckp sygkan bini tinggal-tinggalkan..tp bukan tinggal sbb carik yg lain ekeke :p

    gurau jek lin..

    combi pun pernah kena tinggal hampir 2 bln sbb abe kursus kat bangkok.mmg rindu giler.hanya tuhan jer tau.

    takecare lin :)

    ReplyDelete
  7. sup fishball campak-campak tu yg tak tahan tu.. hahahahah

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..