Menu Last Day Holiday...

6/14/2009 12:47:00 PM


Salam semua...
Dah mkn ke? apa menu korang hrni? tentu yg special jgk kan....
So sama le dgn Lin hrni, oleh kerana hrni dh last day cuti sek, so kasi le TERrajin sikit kan nak masak lauk yg byk na kerenahnye...
Mana x nye, si ketam tu, byk kojo nak bt, nk mkn pun byk kojo jgk,hahahahaha..
Ok dh dh, Lin nak mkn ni, so korang layan je le yek, bg ngencesssssss..

*Ketam Masak Cili Padi..


*Ikan Gelama Pekasam masak goreng bercili....



*Telur goreng dadar...


*Petai Jeruk bercili..
(Dah 3hr Lin simpan bt jeruk ni)



P/S: Jemput makan semua....sila sila,jap eh nk tutup pintu sat,takut kena serang,hahahahaha.

You Might Also Like

5 Orang Komen

  1. amboi.. rajin nya.. masak tu... ermm ketam tu mcm menyelerakan.. hu hu...
    ikan gelama pekasam.. wahhh.. sejak ada pinggan ala2 chemat gebu ni.. dah bergebu ek dapor sis lin ni..

    ReplyDelete
  2. Elemek, ketam dan telur dadar. Menu feveret plak tu. Makan nasi ayam kedai je ari ni. Tapau makan dekat rumah.

    ReplyDelete
  3. nyum2..dapnyer...yan lak hari nie buat ikan bakar..

    ReplyDelete
  4. Meriah betul menu ari ni. Hehe..kita orang layan mata jelah ye.

    ReplyDelete
  5. slm tuan rumah,
    Ya Allah,sedapnya menu tu...ikn pekasam tu hah!buat kecur air liuk jer...

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.