Wednesday, June 17, 2009

Selamat Ulang Tahun Perkahwinan 'Sayang'...




Salam semua...
Hari ini 17.06.09 genap le selama 15thn Lin dan Hubby melayari bahtera alam perkahwinan..
Dr mula hingga la saat ini bemacam2 onak duri yg di lalui segala rintangan dan halangan di tempuhi, akhirnya membawa kebahgiaan juga bt kami berdua..Amin..
Adeii feel feel...sedih lak rasa ni..huhuhuhu..

Sesungguhnya hanya tuhan saja yg mengerti dan fahami, segala rintihan, keluhan dan luhan hati sepasang suami isteri ini...
Susah nk di gambarkan, payah nak di ungkap kan, tiada kata, tiada bahasa, tiada isyarat yg nk diberi utk mengambarkan perasaan kebahgiaan bt kami berdua...
Terlalu istimewa, terlalu mendalam, terlalu berharga dan terlalu bernilai erti sebuah perkahwinan ini, sukar nak di bayangkan jika tiada kasih sayang dlm kebahgiaan...
Jiwa yg kosong telah di isi, Hati yg suci telah kau nodai, Perasaan yg goyah telah kau kukuhkan, semuanye di jadikan satu dalam diri...
Keranamu..kami jadi satu...
Keranamu..kami bersatu...
Keranamu..kami menyatu...

Biar ombak datang melanda, biar gempa datang mengegar, biar taufan datang meribut..
Hati dan perasaan ini takkan goyang, takkan sekali2 undur dlm percintaan, takkan sekali2 mengalah dlm ego, takkan skli2 benci jd musuh...
Ianye akan tetap kekal, akan tetap kukuh, akan tetap utuh, dan akan tetap menyintai dan di cintai hingga la ke titisan nyawa dan nafas terakhir..
Aku perlu kamu, dan kamu perlu aku..kita sama2 memerlukan, dalam senyuman mahupun tangisan...

"Selamat Ulang Tahun Perkahwinan Sayang"
"Thankx 4 Everything, Kaulah nyawa dalam hidup ku"
"I love You, Very2 Much..muah3x"..
*gmbr kawin Lin? x yah le bt gelak je kang..





P/S: Adeiii sensitif le bab2 feeling ni..korang layannn je ler..huhuhuhuhu..

11 comments:

  1. happy Anniversary to Sis Lin n Hubby..
    Congrate!Good Achievement!!

    ReplyDelete
  2. epi ann lin..

    combi tumpang gembira diatas kebahagiaan lin & huby.doa combi
    semoga semua dipermudahkan ALLAH swt dan kekal hingga ke syurga abadi.amin

    ReplyDelete
  3. happy anyversary sis n abg sabar.. semogo kalian sekeluarge dilindungi dan diberkati.. walau badai yg mendatang, dir pasti kalian mampu menempuhnye dengan tabah.. dengan sokongan anak2 yang comel telah dianugerahkan sebagai penyeri hidup.. semoga sis sekeluarga akan sentiasa hidup harmoni sentiasa.. amin..



    *ade sesi potong kek pandan jgn lupe dir tau*

    ReplyDelete
  4. selamat ulang tahun my dear Marlin... muahhhh!!

    Bahagia buat selama-lamanya...Aminn

    ReplyDelete
  5. wah..da 15tahun tu.. selamat ulangtahun perkahwinan sis..!!
    semoga berkekalan smp akhir hayat. amin..
    sis..upload la gambo kawin..nk jgk tgk..heheh

    ReplyDelete
  6. epy eniversery...
    hehe ;)
    mOga kekal bhgia forever =)

    ReplyDelete
  7. selamat ulangthn buat sis lin n hubby ye...moga kekal abadi...:)

    ReplyDelete
  8. tarikh ulangthn perkahwinan sis sma dgn tarikh hari lahir sy...selamat menyambut ulangtahun perkahwinan sis..semoga bahagia n berkekalan...

    ReplyDelete
  9. nnt cukup 15 tahun nk wat entry cam nie la huhu

    out of topic--> xdenye kite demam if xberblog..cuma jari rase xselesa je la....

    tue jugak..cam kite suka jadikan blog tempat untuk kongi pengetahun atau info...

    ReplyDelete
  10. congrats... happy anniversary yek...

    ReplyDelete

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com