Aku Demam..Huhuhuhuhu

7/08/2009 04:17:00 PM



Salam semua...

Hidung berair hinguss, tekak perit sakit, cuma kepala je x sakit, kalo x le, mau nye lepak le driver anak2 Lin ni,huhuhuhu..
So td dh gi klinik check, wooo takut le kot2 itu simptom dr si virus B*B* tu kan? tp doktor kata demam biasa, cuma kalo rasa was2 boleh gi hospital check amik sampel air hingus dan air tekak kita tu, cuma kita sendiri fikir la, kalo2 mmg tmpat kita tercemar dgn sekitar tempat virus tu, mmg wabak le kan atau ada kwn2 ke yg kena ke, atau kita baru blk dr oversea ke, haaaa tu mmg kena pi checkup ye....
Was2 mmg kena ada, kalo berterusan jgk terpaksa le gi check jgk, so Puan Marlin sila makan ubat yek..huhuhuhuhuhu oh!! tidakkkk!!!



P/S: Ini demam sendiri cr penyakit, demam rambutan & durian x abs lagi,hehehehehe



You Might Also Like

8 Comments

  1. Ooooo! demam ye ! tu la main ujan lagi ! hi hi hi

    ReplyDelete
  2. laaa..
    demam ko..
    makan durian terlebehh kot..
    huhu!

    semoga cepat sembuh yerr.. amin..

    ReplyDelete
  3. Ala Pak Karamu nampak sis Lin makan buah pisang belalai gajah, saya nampak la hi hi hi

    ReplyDelete
  4. jangan lupa makan obat yek lin. br la cepat sehat dn kuat :)

    ReplyDelete
  5. lor demam ker lin.. ermmm banyak2 makan durian ek.. pasti baik hu hu

    ReplyDelete
  6. salam.,.moga anda cepat sembuh..amin

    ReplyDelete
  7. salam..hahaha dh jumpe kt ne nk kena komen..hehehe erm jgn lupa mkn ubat yer sis..cayang kamo...nnti dh sht jemput la komen di mangkuk.com...

    ReplyDelete

Penafian .
Semua penulisan dalam blog AKU Sis Lin ini TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau teks Sis di salah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com