Aku Pun Nak Jugak...hehehe

7/19/2009 03:52:00 PM

Salam semua...

Hoye3x...akhirnya aku terpedaya gak beli flip flop ni tau, tapi yg mencik tu takde color pepel, puas cari dah, tp mmg takde pepel le, rerama tu je le color pepel, so Lin mengalah saja amik color merah ni,huhuhu
Mana leh tahan tgk si putih Ret tu ada, dlm kete si An tu pun ada, ayooo kete adik Lin pun smlm dh ada gak, mak Lin pun sama, ngehngehngeh skrggggg Lin pun dah ada laaa.. :p
Seronok lak tgk dia goyang2 tu, lg cuaca panas lg laju dia goyang, sbb dia guna sinar solar kan...hehehehehe ermm layannnnnn



P/S: Baru blk kenduri ni, lotih, tggu2 le nnti baru update lagi yek...


You Might Also Like

10 Orang Komen

  1. kak....nak jugak!!!!buah tu memang takde kaler purple pun....hehehe

    ReplyDelete
  2. wah chantek nya. pandai lin pilih ye :)

    ReplyDelete
  3. aku ni bukan la nak jugak...dah beli pong. 5 biji lagik!!!!

    ReplyDelete
  4. baru teringat nak beli smalam

    ReplyDelete
  5. salam...


    tq singgah blog anaklaut...perlu ringkas, panjang2 nanti sahabat tak nak baca..:))

    ReplyDelete
  6. lah.. nie yang lia jelous nie .. lia pun nak be;i gak .. joget- joget , goyang - goyang cute sangat ..

    ReplyDelete
  7. teringin gak nak pakai..
    tapi tengok semua orang pakai.. daya tak nak pakai laa
    huhu

    ReplyDelete
  8. adeh.. nak jugak ar letak kat atas basikal ammar.. hu hu.. nak cari kaler purple.. kat sini byk kaler purple.. hu hu

    ReplyDelete
  9. dah ramai tgk orang letak mende alah ni kat kete...kite pun rase cam nak gak tapi fikir 4/5x sebab takut dipunahkan anak2anda yg ganas itu huhuuuu

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.