Arghhh..Sapa Punya Keje Ni???

7/29/2009 08:26:00 AM

Salam semua...

Arghhh tension! tension!...Kakak,Adik,Amat!!! sapa punya keje ni????
Adeiii..see see, kowang nmpak apa tu? ye, tu kursi kete Lin, ntah mcm mana smlm, waktu amik Amat blk sek, baru terperasan ada bende melekat kt situ, skli tgk dkt2, arghhhh chewing gum!!! sapa la gateii gigi makan chewing gum ni, abs lekat kt kursi ni....dush dush dush....
Bila tanya semua x mengaku, ishhhh mmg sakit mata tgk le, belom lg sempat nak pakai sarung kete tu, dah bt tanda dulu,adehhhhhh
Dah gosok, dah sental, mcm2 petua, tp parutnye masih ada..huhuhuhuhuhu..
*hubby kata..sabar sabar, dh lekat nak bt cmne..huwaaaaaa



P/S:Ada cara lain x kowang? adeiiii mmg x senang mata tgk le....hu hu hu.


You Might Also Like

15 Orang Komen

  1. gosok slow gune minyak masak.. xpun gi je kedai yang dir kate tu, order sarung leather cepat2.. hehe

    ReplyDelete
  2. sng je...
    bkk sitt tu..
    gnti yg bru..
    hehe..

    ReplyDelete
  3. lin..gi carik spray yg biasa dorang spray kat kusyen sofa tu.cari kat supermarket.spray tu kasi chewing gum tu cair then kesat dgn kain.

    kalo guna minyak masak or minyak tanah pun bole gak.tp parut tu tetap ade.. :(

    parut luka dihati tu yg bikin panazz!

    ReplyDelete
  4. Salam Kak Lin,
    ERm....bekas chewing gum mmg susah nak ilang...tapi ade lah satu carenye...akak pegi kedai accessory kete kan...bgtau dorang...nanti dorang buatkan...ade chemical yang boleh ilangkan might as well tak tinggal parot..try la..

    ReplyDelete
  5. ada orang petua suh letak minyak masak....gosok sampai kuar....

    ReplyDelete
  6. alahai ksiannya. x jadi keta baru dh la. keke

    ReplyDelete
  7. Kereta saya seminggu pakai abis kusyen comot.. maklum ler ada anak kecil amsa tu. Tak apalah.. nak buat mcm mana.

    Sarungkan je kusyen tu....

    ReplyDelete
  8. waaa..
    mmg mengamuk arr camni..

    ReplyDelete
  9. kalau melekat kat kursi kete...sy cuma sental dgn ubat gigi je. mmg menjadi....bekas2 pun hilang...

    ReplyDelete
  10. adehhhh... kalau bemie la jadik tak tau camner rupa bemie tahan marah.... huhuhuhu mungkin sebagai denda no more chewing gum tuk setahun kot... kekekek

    ReplyDelete
  11. Salam sis, clorox leh x? hilang x agaknya ye? Hehehe :)

    ReplyDelete
  12. payahnyer kalo canggitewww....ermmm gosok ngn minyak!

    ReplyDelete
  13. sabar kak lin.. pi tukar je sarung baru..habis cite...hehe

    ReplyDelete
  14. ada orang kata nak ilangkan kesan gula2 getah dengan menggunakan . . .

    l

    l

    l

    l

    l

    l

    API.


    kui kui ...

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.