Bertukar Lagi, Ok tak?

7/22/2009 10:09:00 AM


Salam semua...

Aduyaiii pening2 kepala fikir kalo nak tukar layout ni kan..salah pilih kang tak menarik, silap2 kang jd berat lak, salah download kang hilang semua widget, payah nak edit balik..aduiiii
So nak di pendekkan pening ni, smlm dok gateiii nak tukar layout, haaa ini le jdnye, bukan dh jemu dgn pepel, tp dek kerna dh malas nak cari dan mencari, lg mau edit dan mengedit..lastly Lin guna le layout yg ni...hahahahah rasanye ini le paling simple yg pernah Lin guna, sebelum ni mcm2 color, dan design kan..hehehehhe ok ke? boleh la ek?...janji ada blog..hahahahhaha
Tp takpe, tggu le, tgh dlm proses pembikinan layout yg lama dulu, ye la, yg lama di perbaharui, sebab yg lama la, ada ciri2 sentimental value, kan.. miahahahahahah




P/S: Phewww selesai sudah, 'eh! tak cantik? blog aku, aku punya suke le' muahahahahah

17 Comments

  1. Lin...dah okey lah ni..ct suka nampak cantik kemas dan x semak. jangan tukar2 lagi :-)

    ReplyDelete
  2. masih ada kelibat purple... apapun kemas yg nie..

    ReplyDelete
  3. cantek2...
    macam nostalgic sket...
    gud job

    ReplyDelete
  4. menarik la kak.....

    siyes....nampak kemas ....

    ReplyDelete
  5. cun ape.. sape kate kayu tak cantik? hehe.. i like!!

    ReplyDelete
  6. Okey simple tapi cantik...... blog pun jadi ringan nak loading.

    ReplyDelete
  7. tanda-tanda raya dah dekat la tu. kena la tuka baju...cat rumah...ganti perabot.

    ReplyDelete
  8. Ok je layout nice simple but nice...yg dulu tu mcm brt sket nk donlot kan

    ReplyDelete
  9. skang nie org nak cepat load jer tul dak..kalau byk sgt widget pun nanti slow hehe. apa pun mmg dah smart dah :)

    ReplyDelete
  10. salam..Sis-Lin,

    terima kasih singgah blog saya meningggalkan ulasan yang paling best.

    tq..

    ReplyDelete
  11. wah rajinnya tukar layout..tolong tukar zamzontheblog sekali boleh tak hihi

    ReplyDelete
  12. cantek laa lin..
    camnerr lin leh wat flying object tu ehh..
    saya dah wat tapi kat belah atas jerr menda tu flying2..
    tak sampai bawah pon..

    ReplyDelete
  13. hehehe....yang penting...senang nak appear sis...tul tak??? simple n lapang...cam saya punya gak lah....hehe caiyok!

    ReplyDelete
  14. ok gak ni.. kemas dan tidak terkonkong dgn kaler pepel.. pasni nak cari baju melayu hitam plak.. he he...

    tapi mcm nampak berat sket ler lin.. he he

    ReplyDelete
  15. layout sy lagilaaa..ke lauuuttttt!!

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com