Betul Le Tu...Hehehe

7/27/2009 06:20:00 PM


Salam semua....

Hehehe..Ye le tu, betul le tu, pandai ye korang meneka, lebih2 lg si Prebetsapu tu, uiskk bapa mithali tu, segala jenama mainan baby dia tau le..hahahahahha
Itu le dia hadiah perkongsian Lin dan geng lepak kitaorg seramai 10 org utk MamaYatie yg baru melahirkan baby boy yg cumeiiiii skli...
So ptg td ni baru kitaorg berkesempatan melawat dia, riuh serumah dgn sore2 auntie2 semua ni..hehehehe, Yatie pun sihat cuma kena la byk2 rehat dan berpantang tu, belom cukup sihat dan kuat utk bt semua keje lg, adat org berpantang mesti lepas 44hr tu, byk2 le bersabar ye...
Apapun tahniah bt Yatie dr kami semua ye, dan nama baby boy dia Harith Ruzaini, gitu le kot ejaan nya...
Hah? apa? Lin? ermmm kena tanya le kilang yg memproses yek,miahahahahahaha




P/S: Dr kami, Zana, Midah, Milah, Lin, Aida, Nanu, Sarah, Izan, Effa, Kak Ju...Tahniah,cepat2 sihat ok..


8 Comments

  1. memang best kalau dalam rumah ada baby ni...

    ReplyDelete
  2. maunya sis kalau dia tak tau saya dulu yg nak cubit dia...hiksss

    coz baby rocker nih sejibik yg avin damia punya....dah xde kaler hijau kaler biru jer so rembat jelah sis drp xde kan...hiksss

    ReplyDelete
  3. tanya2 la bahagian pemprosesan d kilang tu, x mo menambah koleksi baru ke. hhehe

    ReplyDelete
  4. katil utk baby
    rpenyer..
    hehe..

    ReplyDelete
  5. aduhai.. nampak baby ni syiokkk jer.. hu hu..

    tahniah utk parents harith ni..

    ReplyDelete
  6. dan dgn ini, lagi 3 hari aku tunggu bungkusan hadiah utk aku dari sis lin ek..

    3 hari tau !!

    sebijik motorsikal berkuasa besar utk aku.. ahahhaha

    ReplyDelete
  7. Salam...alahai comelnyer baby die...mintak...heheh..

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com