Black Pasti Boleh!!!

Salam semua...

Sikit je nak menyampuk malam ni sebelum mentor3 final jap lg..
Aku harap2 Black le jd juara, mmg power sehh sore dia, protegenye pun rabakk sehhhh..
Kasi goyang sama dia Mas Idayu....Yezzaaaaa.
Kowang agak2 sapa ek jd juara? ermmmm

So sapa2 yg x dpt le nak tgk kt Tv,kot2 terbakar ke TV tu, kot2 x de gambar ke Tv tu..mai layan kt LiveStream Online ni, tp kalo x de karen, x dapek den nak tolong eh....
.. Klik SINI..




6 comments:

  1. tetap .. glory glory man united.. ada berani kah.. huhu

    suka black drummer wings.. he he

    ReplyDelete
  2. kalo black tak menang kita kasi bakar itu sri pentas weiii :p

    lin prasan tak si ajai terpaksa pakai spec hitam sbb nak cover malu kot kehkehkeh.. :D

    dah berangan nak jd winner :p

    ReplyDelete
  3. mesti sis bangga black yg sis teka tu menang ye? waaaaaaaaa!! cam ahli nujum nih

    ReplyDelete
  4. ai sblm ni minat af. mentor pum layan yer! kekee

    ReplyDelete
  5. jerit bagai nk rak black menang.
    sbb dia mmg BEST!
    =P

    ReplyDelete
  6. yehhhh!!!
    sis ita pun gmbra sgt2 black menang slm heee :)

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..