Dah Tak Tahan Wooooo

7/06/2009 11:35:00 AM



Salam semua...

Adeiii lepas je hntar Ret balik, ingat nak masuk Sgpore, tp x jd hubby kata esok pg jek, so apalagi, Lin terus le gi kedai urut tempat biasa Lin tu, mmg dh tak tahan la sakit pinggang belakang ni, ni semua effect dr jatuh bilik air la ni, adeiiiiii..
Hubby Lin amik urut kaki, Lin urut satu body treatment, so sama2 amik 1jam setengah, fuhhh selesai urut lega rasanya, mmg kalo jalan lama sikit, sakit, berdiri lama sikit, sakit, duduk lama sikit, lg la sakit...adeiiiii, so sebab tu jgk le skrg ni Lin dh slow nak duduk lama berchat di blog ni, sakit ler....kang baring lak kang, makin la sakit weiiii macam nk nangis kang berdiri...huhuhuhu



P/S: Kena la jaga kesihatan ni, nak 'pakai' lama wooooo...hahahahaha


You Might Also Like

8 Orang Komen

  1. lin beli kerusi urut ogawa tu..bagus ler sbb kalo sakit-sakit badan mmg sesuai..

    abe combi asal balik keje mesti lepak 1/2 jam dulu kat kerusi tu.sedap lin dia urut badan.. :)

    bole bayar ansuran sbb tu mahal.

    jom gi umah combi kita main teka duit..sila-sila :D

    ReplyDelete
  2. shedap ke kena urut lin? x sakit? x geli? hahaaa. an rasa, kalau an meraung kut! keke

    ReplyDelete
  3. dir pun jarang on9 pasal ni la.. kalau meniarap, sakit badan.. duk bersile, kaki kebas2..

    ReplyDelete
  4. beli kosi Osim pun ok gak...

    ReplyDelete
  5. sis..beshnya dapat urut2..nak join gak..hoho

    ReplyDelete
  6. sis..beshnya dapat urut2..nak join gak..hoho

    ReplyDelete
  7. hai..sis lin..urut? bestnya..ros dah lama tak kena urut..
    last masa bersalin hari tu..ha..ha.. badan selalu gak sakit2 tapi tak pernah mengurut pun.. nak cuba juga lah..tapi suka berurut kg..he..he..

    ReplyDelete
  8. blond blowjob videos
    pussy fingering
    moms market fond du lac
    nguoi dep asian
    celebrity morphing
    coupon fo r the strip joint
    baby penis photos
    asian market reno nv
    young oriental nudes
    clit massage female


    [url=http://unlimlover.org/marque]wife tiny bikini[/url]
    [url=http://unlimlover.com/sindy]ludacris f mystikal move bitch[/url]
    [url=http://unlimlover.org/showyou]asian gangs[/url]
    [url=http://hypererotique.com]geale eye bitch[/url]
    [url=http://loverrules.com]hairy asian women[/url]
    [url=http://unlimlover.org/eva]teenie whores[/url]
    [url=http://erronetwork.com]private schoolgirls[/url]
    [url=http://unlimlover.com/big]little girl orgasm[/url]
    [URL=http://www.unlimlover.org/index.html]gay travel clubs[/URL]
    [URL=http://unlimlover.com/4/index.html]fat milfs[/URL]
    [URL=http://unlimlover.com/2/index.html]swimsuit pussy[/URL]
    [URL=http://www.unlimlover.com/index.html]twinks vintage[/URL]
    [url=http://unlimlover.net/lisa]sexey nudes[/url]
    [url=http://microsexual.com]noelia monge sex tape[/url]
    [url=http://unlimlover.net/erotique]bbw auto[/url]

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.