Dinner Di Pondok Limas...

7/05/2009 09:07:00 PM


Salam semua....

Ermmm mlm smlm sebelum dinner kitaorg ke Angsana jap, dok pi cr belikan anak Lin punya bag sek dan baju sek, so jalan2 le jap kt sana, tgh jalan2 tu, tup2 karen kt Angsana tu leh blackout, nasib dh abs beli brg, so terus blah je le,hehehehe
*Ganbar2 korang tggu di sini..update yek..
Lepas tu kitaorg gi dinner, hubby bawak kitaorg dinner kt Rumah Limas Danga Bay, mmg santai la, seronok, mcm2 menu kitaorg makan, mlm tu kitaorg makan menu kt Rumah Pontian, mmg power sehhh masakan dia, leh dtg lg lps ni...hehehehe
*Gambar2 pun korang tggu di sini jgk yek...hahahahaha



P/S: Terlepas jgk rindu kitaorg pd sesaorg pd mlm tu...huhuhu


You Might Also Like

2 Orang Komen

  1. salam weekend sis-lin..

    aisehhh.. makan2 mesiaaa laa nehh.. bestnyerrr..

    kita ujung minggu kat umah jerr.. ubah bilik anak2..

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.