Sunday, July 05, 2009

Dinner Di Pondok Limas...


Salam semua....

Ermmm mlm smlm sebelum dinner kitaorg ke Angsana jap, dok pi cr belikan anak Lin punya bag sek dan baju sek, so jalan2 le jap kt sana, tgh jalan2 tu, tup2 karen kt Angsana tu leh blackout, nasib dh abs beli brg, so terus blah je le,hehehehe
*Ganbar2 korang tggu di sini..update yek..
Lepas tu kitaorg gi dinner, hubby bawak kitaorg dinner kt Rumah Limas Danga Bay, mmg santai la, seronok, mcm2 menu kitaorg makan, mlm tu kitaorg makan menu kt Rumah Pontian, mmg power sehhh masakan dia, leh dtg lg lps ni...hehehehe
*Gambar2 pun korang tggu di sini jgk yek...hahahahaha



P/S: Terlepas jgk rindu kitaorg pd sesaorg pd mlm tu...huhuhu


2 comments:

  1. salam weekend sis-lin..

    aisehhh.. makan2 mesiaaa laa nehh.. bestnyerrr..

    kita ujung minggu kat umah jerr.. ubah bilik anak2..

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..