Sunday, July 05, 2009

Dinner Di Pondok Limas...


Salam semua....

Ermmm mlm smlm sebelum dinner kitaorg ke Angsana jap, dok pi cr belikan anak Lin punya bag sek dan baju sek, so jalan2 le jap kt sana, tgh jalan2 tu, tup2 karen kt Angsana tu leh blackout, nasib dh abs beli brg, so terus blah je le,hehehehe
*Ganbar2 korang tggu di sini..update yek..
Lepas tu kitaorg gi dinner, hubby bawak kitaorg dinner kt Rumah Limas Danga Bay, mmg santai la, seronok, mcm2 menu kitaorg makan, mlm tu kitaorg makan menu kt Rumah Pontian, mmg power sehhh masakan dia, leh dtg lg lps ni...hehehehe
*Gambar2 pun korang tggu di sini jgk yek...hahahahaha



P/S: Terlepas jgk rindu kitaorg pd sesaorg pd mlm tu...huhuhu


2 comments:

  1. salam weekend sis-lin..

    aisehhh.. makan2 mesiaaa laa nehh.. bestnyerrr..

    kita ujung minggu kat umah jerr.. ubah bilik anak2..

    ReplyDelete

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com