Harry Potter..Layannnn


"Harry Potter and the Half-Blood Prince"....
Yezzzaaaa boleh kasi 4bintang cite ni, tp kalo korang nak tgk eh, kena la faham dr Movie Harry Potter yg 1 hgga la yg baru ni, kalo tak, mmg le korang tak faham, kalo kt uma ni mmg tak miss nye ikut cite ni, lg2 si dak Naz gan Amat tu, korang jgn tanya diaorg, kang berterabur dia bercerita...
So apa2 pun tak rugi beli tiket kalo pi tgk mlm2 jumaat yek..muahahahahahaha
*Jgn tak tgk sbb ini lakonan terakhir Jim tu, sbb muka dia dh x sesuai dh dlm perkembangan cite tu..ye la dh meningkat dewasa kan, semua bulu mula bertumbuh tu,muahahaha...

Sebagai preview sebelum korang gi tgk... mari klik di sini dulu..




P/S: Aku tgk ke aku tido dlm panggung ek? hahahahahaha..



10 comments:

  1. lepas ni tak tahu ade lagi ke x harry potter.. camtu jugak dengan upin dan ipin.. kalau budak yg bawak suare upin ipin tu dah besar nanti, camane ek

    ReplyDelete
  2. Hi, nak tengoklah ni, hah..kena tengok part 1 dan seterusnya ..pengsan! I dah click Xpax ads for y...pls drop by my blog and click Hyundai Ads Pls, tks!

    ReplyDelete
  3. Sis-Lin..peminat Harry Potter??
    I pun tak nak ketinggalan..hahaha
    Lawat kat blog I ya, thank you!

    ReplyDelete
  4. baru buat date ngan member nak pegi Sabtu nie..
    kena balik kampung la pulak..

    ReplyDelete
  5. rasanyerr esok kita gi tgk.. huhu! mesti besh niiii.. tapi asben lom cakap apa2 lagikk laaa.. tensen2..

    ReplyDelete
  6. kak lin .. wah g dating tengok harry tak ajak lia pun.. psitttttt akak tengok ke tido hehheh

    ReplyDelete
  7. halamak...

    yanie tak layan sangat la HP ni dari awal kak....hehehhehhe

    ReplyDelete
  8. xsalah tdo..asalakn ticket byr n xde tambah sound effect untuk cite nie udah la ek

    out of topic--> oh he..23x erm sis yang suri rumah.. abg sis xkan xleh kot he...23x mmg xamik suri rumah pun kak... anyway thank ek

    ReplyDelete
  9. Wahh...Sis Lin penggemar Harry potter ya???

    Nampaknya Arief juga suka nonton filmnya!!! ^_^

    ReplyDelete
  10. apa lagi.. gi dating berdua ngan cik abg lol! amik midnite (anak2 tinggal la jap bg chance kat mak ayah tu huhu..)

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..