Hepi Bufday Julie...

7/13/2009 07:00:00 AM

Salam semua...

"Hepi Bufday To You, Hepi Bufday To You, Hepi Bufday To Julie...Hepi Bufday To You"..
Ala Along tau ko mesti x nak along nyanyi lagu bahasa melayu kan?hahahah..
Hrni 13hb July, genap le adik Lin ni,Julie yg ke 18thn..
Nama penuh dia Marlia pggilan manja keluarga Julie, ermmm dh meningkat 1 tapak lg ko ek, dh mula nak tua tu...hehehehe
So Along nak ucapkan semuga Julie berbahagia dan panjang umur hgga keakhir hayat, Along jgk doakan Julie dapat le membuat sesuatu keputusan tu dgn baik dan tak menghampakan harapan Mak & kakak2 semua oke...Julie tahu kan apa yg Along harapkan? so pandai2 le Julie fikirkan ok...
Opss hadiah??? ermmm ko mintak kt mak ye, along dh bg awal2 hrtu..hehehehe harap you like it!!!



P/S: Julie, psttt ko nnti balas hadiah hrjd along,cmtu jgk ek..muahahahahaha


You Might Also Like

9 Orang Komen

  1. wahhh..
    sweet 18..
    muda remaja lagikk..

    epi besday julie..

    ReplyDelete
  2. adik lin lat 3 tahun jer dgn naz ekk..

    epi besday..oits siap hints nak berbalas hadiah yer :p

    ReplyDelete
  3. selamat hari lahir buat julie.. meh ramai2 makan biskut julie.. he he..

    ada plak gambo Kasawari sedang makan apa tu.. he he

    ReplyDelete
  4. kalau lin nyayi lagu omputeh an wish kut mlayu ok.
    keke. slamat hari jadi julie.


    p.s : camne nama marlia jd julie ni? keke

    ReplyDelete
  5. Hapy bday to yr sis Julie........wish her all the best in life :)

    ReplyDelete
  6. hepi besday julie..wah kiutlah adik kak lin..chinese look

    ReplyDelete
  7. camat hari jadi wah ciut miut adik beradik nie .. putih cam soya ..

    ReplyDelete
  8. out of topic--> tue la... oh hari ku indah..dah la angin tgh sepoi2 bahsa nie... terase cam makin malas pulak nk wat koje

    yup leh tahan sepanjang hari..tp tgk org la..cam kite setghari pun xsampai.. mybe kite jenis kuat wat koje n terdedah dgn bau bukan..tue pasl bau leh ilang n xtahan lame he..23x

    ReplyDelete
  9. sweet 18 ....

    happy besday to you, Julie ...

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.