Jalan2 Dpt Award..he3x..



Salam semua...

Harini Lin tgk ramai yg dpt award yg sama ni kan, semuga murah idea dlm berblogging si pemberi award ni,hehehehe
Yg atas ni dtg dr NorT, seorg blogger pembaca senyap dlm blog Lin,selalu bg komen, Lin suke bc blog dia sbb kata2 dr tulisan dia kdg2 menyentuh hati..terima kasih daun keladi, ada lagi bg le lagi..hehehehhe


Ha dan yg ni mesti semua dh kenal sapa yg bg kan? Femes orgnye, Lin tgk ramai yg dh tepek kt blog masing2,hehehehe
Asalnye pg td gi jln2 nk bc update blog Kak Intan ni, skli rupenye, Kak Intan ada bg award utk pengunjung setia dia le..so apalagi kebass le, angkut bawak lori Lin td,hahahahaha
Terima kasih ye, Kak Intan ni mmg pandai masak, x caya korang tgk le blog dia...



P/S: Ermm maaf bg award yg ada tag tu,tggu le ada idea & mood ye nak mengarang & menjawab..adeiiiiii..


3 comments:

  1. your blog is good
    i like it

    ReplyDelete
  2. blog kak lin pun best....
    cantek dan menarik....

    nanti kalau yanie nak turun JB..
    yanie inform kat akak yer....

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..