Kek Besday Semalam..Promote!!!

7/29/2009 02:48:00 PM

Salam semua...

Hehehe...smlm kan bufday Hubby, Lin ucapkan bebanyak terima kasih kt semua yg mendoakan dan memberi ucapan bt hubby ye, semuga doa2 kalian semua di makbulkan...aminn
So kelmarin Lin dh awal2 order kek dgn sapa lg jiran Lin yg dh buka sepenuh masa bakery nya kt rumah tu, Eyna...
Ermmm tp kali ni Lin order lain dr yg lain, sbb nya Lin hntr kek tu gi ofis hubby pg smlm skli dgn 2bekas muffin coklat,, harap2 semuanya berpuashatinye, tp mmg sedap itu kek kata hubby, sampai kan ank2 kt uma ni jeless dgn itu kek lor,hehehe..
Takpe, nnti kita order je dgn mama Eyna tu ye, kan dh dekat hrjd mak ni,muahahahahaha.
Thankx ye Eyna,sangat2 le puashati...*wink



P/S:Jgn kata anak terliur, Lin tgk pun sdh bikin ngencessss...



You Might Also Like

11 Orang Komen

  1. lin ada lagi tak... nak hantr tuppaware nie

    ReplyDelete
  2. Cakap kat en sabar..tinggal kan ct ngan cm sikit ya..nnt kita serang sana bole makan hehehe

    ReplyDelete
  3. shedapnye...

    chocolate cake tuh..

    maunya tak mengidam mcm neh..

    ReplyDelete
  4. salam..

    selamat hari jadi buat suami anda..moga dimurahi rezeki dan dipanjangkan umur..insyallah..

    ReplyDelete
  5. hepy besday utk hubby akak yerk..moga bahagia milik akak dan suami sampai bila-bila tau...

    wahhhhh chantekk nyer kek tuhh kak..berkenan haku tgk..mesti sedapkan..tgk dekonyer pon dah kenyang tue..taun nie haku tak celebrate pon hubby haku..tak sihat laaa kak..huhu

    ReplyDelete
  6. EPY BEFDEY UTK SUAMI AKAK...
    amboi2!!!sangat suka dgn design kek.very simple..copy bley??
    (jgn ckap kat tuan yg buat tauuuu..keskesss)

    ReplyDelete
  7. Happy Birthday to your hubby.

    cake looks delicious. yummy yummy !!

    got kiwi slices lagi tuhhhh ...

    btw,

    thanks for your comment sis lin. menarik juga kata2 tu. tinggi mana bangunan akhirnya ke bawah juga mati.

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.