Makan Tghri & Minum Ptg..


Salam semua....

Jangan alih siaran, ni bukan blog masak2 or jalan2 cr makan cuma saje je nk menepek bg update sikit blog Lin ni,muahahahaha
Dek kerna demam kan, so td balik amik anak Lin,Naz, apalagi pi mengateiii gi Jusco cr bubur, tekak x selera nak makan, padahal kt uma dh masak lemak kupang,huhuhuhu..
So dah sampai sana x jd lak makan bubur, Lin makan meehoon sup, boleh la layan itu menu, Naz makan bubur, so kita kongsi2 je la,hehehehe
Dan yg bawah tu, muffin cokelat dr Eyna, td siang order kt dia, bt minum ptg ni, mmg berbaloi tgh sakit2 ni, ala rm12 jek dlmnye ada 30bijik lebih, murah kan...sodapppp, ha An,mai le amik sepinggan,10 bijik cukup ke An..hahahahaha..




P/S: Kalo dh tekak x sedap, mcm2 lak yg teringin nak makan ek..huhuhuhu


30 comments:

  1. amboiii sodapp nyer muffin cokelap tus. ok dh kalau lin nk bg 10 biji. x de la mak ayh an berebut dgn an nanti. an sorang jek 4 ketul. mak ayh, 3 ketul sorang. hahaha. sodapp nyerrrr! murah lak tu. eyna! x mo pos ke kb ker? :D

    ReplyDelete
  2. Salam,

    Amboi-amboi !, satu mangkok sup bihun, satu mangkok bubur nasi dan 16 ketul kek ! hai melepaskan geram ke tu !

    ReplyDelete
  3. muffin kak Eyna mmg sodappp...kalau dapat tu, sayang nak habiskan.. tapi, anak2 Intan cepat je ngap.. maklumlah, muffin mak dia tak selembut muffin org yg dah pakar..hehehe

    ReplyDelete
  4. yang warna coklat tu sedap..
    nak yang itu...
    hehehe..
    bolehla kak....
    kirim pos!:)

    ReplyDelete
  5. salam...

    terima kasih atas kunjungan anda..ulsan anda sangat saya hargai.

    ReplyDelete
  6. makanan lagi...td baru je pekena laksa...sedap tul..pekena mafin ni sedap gak ni....:)

    ReplyDelete
  7. macam bubur beli kat mc d jer tu.. ha ha... antar ler bandar putra sikit.. he he

    ReplyDelete
  8. ativan drug ativan duration - lorazepam 1 mg compared to xanax

    ReplyDelete
  9. buy xanax online xanax overdose canine - xanax clearance drug screen

    ReplyDelete
  10. order valium generic valium pill - buy valium delhi

    ReplyDelete
  11. diazepam valium diazepam 2mg - diazepam 10mg buy cheap

    ReplyDelete
  12. buy zolpidem purchase ambien online canada - zolpidem online no prescription

    ReplyDelete
  13. diazepam 5mg diazepam valium pics - diazepam 10 mg amp

    ReplyDelete
  14. buy diazepam diazepam for alcohol withdrawal - diazepam dosage humans

    ReplyDelete
  15. diazepam 10 mg diazepam dosage spasms - diazepam for anxiety side effects

    ReplyDelete
  16. buy diazepam what does diazepam 10mg look like - diazepam side effects canine

    ReplyDelete
  17. buy xanax 2mg xanax online cheap no prescription - drug facts for xanax

    ReplyDelete
  18. buy ambien online purchase ambien canada - ambien dosage while pregnant

    ReplyDelete
  19. buy ambien online taking two 10mg ambien - ambien side effects blood pressure

    ReplyDelete
  20. valium anxiety valium no rx needed - buy valium no prescription uk

    ReplyDelete
  21. ambien buy ambien withdrawal gabapentin - ambien good night sleep

    ReplyDelete
  22. buy carisoprodol carisoprodol 350 mg withdrawal - buy somatropin malaysia

    ReplyDelete
  23. valium online canada buy valium from roche - discount valium online

    ReplyDelete
  24. ordering ambien online ambien drug wakes near dead - zolpidem yellow pill

    ReplyDelete
  25. ambien no rx ambien side effects of long term use - ambien side effects hiccups

    ReplyDelete
  26. cheap soma can you drug test soma - carisoprodol recall

    ReplyDelete
  27. buy valium online buy valium online australia no prescription - valium sales no prescription

    ReplyDelete
  28. ambien cr purchase ambien online overnight - ambien sleep driving stories

    ReplyDelete
  29. cheap valium online no prescription valium 5 mg muscle spasm - valium medication class

    ReplyDelete
  30. purchase valium buy roche valium line - buy valium no rx

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..