Merah&Putih, Nape x Pepel? huhuhu

7/04/2009 06:27:00 PM




Salam semua....

Hrni Lin gi meneman si 'dia' tu gi jemputan kawin kawan dia, huhuhu ko bila lg yek? nnnti leh aku jd pengapit ko ke? muahahahaha..
Sampai sana ermm ko mmg suke le yek, peberet color ko, merah putih, eeee serba serbi merah, semua merah, nape x pepel ek? miahahahaha..
Apa yang penting? pewot Lin konyangggg....tahnkx ye 'awak'...hehehe
Dah le nak cite lebih2 korang baca je le di sini...



P/S: Eh 'awak'..nnti tema awak pun merah putih ek?..hehehehehehe



You Might Also Like

6 Orang Komen

  1. tema MERAH ek? awak kata nak PEPEL :p

    ReplyDelete
  2. hehehe....memang sonok dapat menjamu selera kenduri kawin nie...

    ReplyDelete
  3. cantik gak tu.. kombinasi merah ngan putih..

    amvoiii.. pinggan tu kanss.. meriahnyerr ngan menu..

    kita kalo makan kat umah org kawen, rendang menjadi terjahan pertama..

    ReplyDelete
  4. chantek baju lin. kak ret! baju baru ke tus. keke

    ReplyDelete
  5. Pepel ke? Kalau pepel pink pun, best gak. Wakakaka.

    ReplyDelete
  6. mehla campur kaler..red + blue..jadi purple

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.