Ole-ole Dr Labuan...

7/18/2009 01:09:00 PM



Salam semua...

Pon pon pon....aik rasanya takde plk amik byr baju dr An, apsal plk ada abg poslaju dtg ni, mmg suspen gak td..hehehehe
Rupanye skli tgk kiriman dr Shaizhar, wah terharu dan teruja jgk, tertanya2 apa le bendenye ni,hehehehe oooo cenderahati dr Labuan rupanya, wah byk sehh yg bercolor pepel, i like!!! lg2 yg kad ucapan tu, kena bkk kamus weii nk baca tu,hahahahaha..
Terima kasih Shai, semuga murah rezki, dan di percepatkan bertemu jodoh..amin....
Dan terselit jgk kiriman cenderahati dr Mama Combi, aduhh terima kasih byk2 ye mama, ingat jgk mama kt Lin ni,huhuhu I luv u Mum...muachssss
*org berbudi kita berbahasa, org dh beri, dpt jgk le merasa..miahahahaha



P/S: Geng Kamie yg paling dermawan, hartawan, mgkin tak lama lg jd 'Jutawan',hehehehehe

You Might Also Like

9 Orang Komen

  1. waduh..
    jeles la lagik he...23x

    out of topic--> tue la sis..kite just sharing coz kite nie caring gitew he...23x

    ReplyDelete
  2. waaaa..
    beshnyerr dapat hadiah..
    antar laa kat kita linnnn..

    ReplyDelete
  3. ala tomey nya...nak juga..hihiih...dulu sy selalu selalu dapat barang2 dari daerah sn..rindunyaaaaaaaaa........

    ReplyDelete
  4. nak pasu bunga reaflesia tu!!! leh la! leh laaaaaaa!!!

    ReplyDelete
  5. nak pasu bunga reaflesia tu!!! leh la! leh laaaaaaa!!!

    ReplyDelete
  6. nak pasu bunga reaflesia tu!!! leh la! leh laaaaaaa!!!

    ReplyDelete
  7. amboii manyak nye keronsang!!! ;) nk satuuu lin :D

    ReplyDelete
  8. wah bertuah badan.. semoga si pemberi di murahkan rezki..

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.