Friday, July 31, 2009

'Orang Baru'...hehehe


Salam semua...

Kegeraman dan kesakitan melanda bermula smlm ptg hgga le setengah hrni, adeiii ntah kenapa tiba2 tenet bt hal, 2 lampu modem tak bernyala, tiada liputan dan line, wah,ini gawat pak..hahahahaha
So apalg dr smlm membawa ke hrni dok col, col dan col lg TM dok bertanya apa masaalahnya, rupenya adalah sngt memalukan diri sndri,wakakakakakah...syhhhh biarlah rahsia...kepala otak ni dh dok fikir, kalo2 tak boleh jgk, mau kena beli 'beruk band' ni,kekekekeke.

Akan tetapi hati terubat hrni, tiba2 dtg seekor kucing dok merenung tajam mata Lin, adakah hati sudah terpaut? miahahahaha..'mari, mari sayang'..alahai skli dtg plk ia dok melepek kt sebelah Lin, boleh di belai2 di usap2 lg plk, comeiii nye le..tetapi!!!! alamak...pembawak perut le plk, ni mau dia tgh cr port 'hospital besar' nk beranak ni,ermmmmm..mau di fikir2 kan ni, sian la plk kan?...




P/S: Cmne ek? kalo hubby tahu ni, mau kena halau itu 'orang baru'...ermmmmm


32 comments:

  1. comelnye...
    kak e pon de kucing bru gak..

    ReplyDelete
  2. lin! sorok la. jgn bg tau kt abg. haha.

    ReplyDelete
  3. lorrr..igtkan spe la td..huhuhu

    ReplyDelete
  4. lorrr..igtkan spe la td..huhuhu

    ReplyDelete
  5. alamakkk orang baru... adussss kena berhati2 la ako ngan org baru kat umah ko tu...

    psstt... ako geli la kat kucing, syyyyyyy :p

    ReplyDelete
  6. Salam Sis Lin,

    Sian nye si comel tu... dia nak bertumpang kasih gamaknye dengan Lin kot hehehe... Kucing tu sama bulu dan rupa dengan kucing saya... tapi kucing saya jantan... :)

    ReplyDelete
  7. comey & bersih jek.ntah ade tuan kot :)

    mama ni penakut binatang lin walaupun kucing yg comey :(

    ReplyDelete
  8. ish3x....nasib ler, kat umah nipun jadi port ibu2 kucing tunggal, dah sarat datang ler sini.....ciannn....sapaa la punya kerja....:)

    ReplyDelete
  9. ermm ingat kan apa yang baru ni.. tak nampak pun meow meow ni masa datang.. mesti dia takut man in black kot.. ha ha

    ReplyDelete
  10. ala kak comeinya kucen tu....tp yan nie xleh ler..takut ngan kucen..hehehe

    ReplyDelete
  11. comel la kak...sayang kalau dibuang...

    ReplyDelete
  12. zolpidem without prescription zolpidem generic no prescription - zolpidem tartrate manufacturers

    ReplyDelete
  13. cheap lorazepam lorazepam tablets online - ativan overdose much

    ReplyDelete
  14. valium diazepam diazepam works alcohol withdrawal - diazepam side effects grapefruit

    ReplyDelete
  15. order xanax xanax side effects if you stop taking - is 0.5mg xanax a high dose

    ReplyDelete
  16. diazepam 5mg diazepam dosage 20mg - phenobarbital and diazepam for dogs

    ReplyDelete
  17. where to buy ambien online how to buy ambien online - ambien cr coupon discount

    ReplyDelete
  18. xanax online prescription xanax 1mg with alcohol - xanax cause high blood pressure

    ReplyDelete
  19. buy diazepam online diazepam 5mg not working - buy diazepam safely

    ReplyDelete
  20. diazepam 5mg diazepam 5mg buy online - buy diazepam 10mg bulk

    ReplyDelete
  21. ativan mg purchase ativan online canada - length of ativan withdrawal

    ReplyDelete
  22. diazepam 5mg online pharmacy no prescription diazepam - diazepam for dogs price

    ReplyDelete
  23. diazepam buy buy diazepam 10mg no prescription - diazepam 10 mg tablet myl

    ReplyDelete
  24. buy zolpidem online ambien side effects hiccups - ambien cr for sale

    ReplyDelete
  25. buy ambien online ambien klonopin interaction - ambien drug food interactions

    ReplyDelete
  26. ambien cr ambience mall gurgaon bluo prices - ambien side effects 2012

    ReplyDelete
  27. valium depression pictures of generic valium pills - effects valium depression

    ReplyDelete
  28. soma muscle soma buy online no prescription - generic somatropin human growth hormone

    ReplyDelete
  29. buy valium online blue valium pill 10mg - buy valium online thailand

    ReplyDelete

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com