Breaking

Monday, July 06, 2009

Pelik Tapi Benar...





Salam semua...

Oleh kerana tiket bas Ret dlm kul 3pm, so kitaorg ingat gi mkn je kt Medan Selera Pasar Awam Larkin tgkat 3 tu, Lin dan hubby makan nasi putih, Amat x makan kenyang katanye, Ret makan mee goreng, hubby siap dgn sup ekor lg tu,hehehehehe...
Korang pernah makan ke Sate sambal kicap? pelik kan? tp benar le,he3x...ha mmg special tau kt sini, sebenarnye kuah dia ala2 macam rojak, sedap power sehhhhh, tanya Ret tu, x pe, lain kali korang leh try oke...
Dah siap makan terus le ke stesen bas tu, waktu dh sampai utk ucapkan selamat tggl kt Ret, thankx ye awak, sudi jd tetamu kita, hepi bersama awak, banyak yg kita kongsi bersama kan, ada rezki ada umur kita jumpa lagi yek..huhuhuhuhu



P/S: Cepat masa berlalu, setiap pertemuan pasti berakhir dgn perpisahan...huhuhuhu


2 comments:

  1. sis belum try makan kek pandan cecah kicap.. fuhhhh!! xsedap wo!! hehe

    ReplyDelete
  2. kami pernah makan.. asam mangga cecah kuah satay.. hu hu

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..