Tuesday, July 07, 2009

Sayang Nak Makan la....

Salam semua...

Gud monink semua...dh nk lunch pun kan,he3x....
Ermmm mcm x de mood nak bt update, hubby pun x de, dh otw ke Trengganu, nnti tulat baru blk, 'jgn lupa beli kopok lekor ye Yang'..hehehe
Pg td lepas sidai baju teringat lak smlm gi Jusco ada beli mashmallow, tp smlm x perasan la bentuknye tu, skli td bkk nk mkn, alahaiii sayangnye nak makan, bentuk love you, cute nye....so nk jdkan cerita, Lin x mkn pun bende tu, kasi kt anak, x sanggup nk makan, ntah ek kenapa...



P/S: Kalo tau, beli bentuk lain smlm, kalo bentuk love ni, mcm sensitif nk telan ler...


4 comments:

  1. Tajuk diatas membawa banyak erti....

    1. Sayang nak makan.
    2. Sayang, nak makan.
    3. Sayanggggg nak makan?

    hehe.. saja2 je.

    ReplyDelete
  2. ciutnya..
    utk dimakan ke hiasan ni....he..he.. mkn je...lepas mkn mesti hati lagi sensitif...

    ReplyDelete
  3. kakak, belikan sy mashmallow..untuk my bday..hehehe

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..