Sayang Nak Makan la....

7/07/2009 11:49:00 AM

Salam semua...

Gud monink semua...dh nk lunch pun kan,he3x....
Ermmm mcm x de mood nak bt update, hubby pun x de, dh otw ke Trengganu, nnti tulat baru blk, 'jgn lupa beli kopok lekor ye Yang'..hehehe
Pg td lepas sidai baju teringat lak smlm gi Jusco ada beli mashmallow, tp smlm x perasan la bentuknye tu, skli td bkk nk mkn, alahaiii sayangnye nak makan, bentuk love you, cute nye....so nk jdkan cerita, Lin x mkn pun bende tu, kasi kt anak, x sanggup nk makan, ntah ek kenapa...



P/S: Kalo tau, beli bentuk lain smlm, kalo bentuk love ni, mcm sensitif nk telan ler...


You Might Also Like

4 Orang Komen

  1. Tajuk diatas membawa banyak erti....

    1. Sayang nak makan.
    2. Sayang, nak makan.
    3. Sayanggggg nak makan?

    hehe.. saja2 je.

    ReplyDelete
  2. ciutnya..
    utk dimakan ke hiasan ni....he..he.. mkn je...lepas mkn mesti hati lagi sensitif...

    ReplyDelete
  3. kakak, belikan sy mashmallow..untuk my bday..hehehe

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.