Sepi La Malam Ni...Huhuhu

7/23/2009 11:24:00 AM


Salam semua...

Ermmm...Harini hari Khamis, pg td abg dh gi outstation ke Melaka, 2hr lak tu, ada course safety, nampak gayanya sepi le malam ni,huhuhuhu...
Bukan tak biasa, tapi mmg betul le tu, kalo dh abg takde, sepi le tido malam ku, senyap le suasana kemalaman ku, betul tak? ermmm nape? korang fikir apa? haaaaa mesti otak dh ke lain ni, bercolor2 dh tu, Lin nmpk kuning je tu...pi cuci le woiii.....
Kebetulan lak mlm ni malam Jumaat ek..apa nak bt dh nasib badan, rezki dtg tanggungjawab keje tu kena le didulukan, 'betul tak Yang?'..
Ala esok2 kan ada kan? Shad ada,Senin ada, Sabu ada, Shamis ada, Sumaat ada, Sabtu dan Selasa lagi le ada kan..hahahahahahhaa...amboi3x..
*Gambo tiada kena mengena dgn en3 tu..wakakah


P/S: Pssttt...tenet sampai lebam le nmpak gayanye....hahahahahahaha


You Might Also Like

15 Orang Komen

  1. psssttt..sabo yer tgu hari ahad..ekeke :p

    ReplyDelete
  2. uiks sis-lin cam 18sx jer munyik en3

    ReplyDelete
  3. salam kak..

    alololo kena tinggal yea..sabar ia x lama tu kejap je, nasib baik anak2 ada kan...

    psst!!! mlm nie mlkm jumaat lak tu..hehehee

    ReplyDelete
  4. aku mengerti perasaan mu itu..
    sebab aku pun selalu kena tinggal gitu...

    ReplyDelete
  5. hhehehe..
    kdg2 kena tiggal memdatangkan lebih rindu kan...

    ReplyDelete
  6. okehhh..
    malam ni kita temankan awak bertenet yerrr..
    hahaha!
    malam jumaat anda takkan sepi..

    ReplyDelete
  7. alalala... sian nya lin.. x per malam mu akan ku terangi dengan hilai tawa ank2 ya hehehe.

    jap..jap..clorok kat umah dah abis lar nak cuci otak yang kuning ni hahahaha

    ReplyDelete
  8. SEPI SEORANG PERINDU DI MALAM JUMAAT....boleh gitu sis lin?

    hahhahha lariiiiikkkkk...

    ReplyDelete
  9. dah balik nanti balun arrr. hua hua hua,..

    ReplyDelete
  10. salam...

    anaklaut tersenyum simpul-simpul membaca komen2 para sahabat anda..nakal!!

    p/s: anaklaut telah tag anda..sila ke blog anaklaut.. itu pun jika tak busy..

    tq.

    ReplyDelete
  11. hahaha dah la malam jumaat ye kak! :p ngeeeeeeeeeeee yonna pk lain dah ni hahaa. akak tido dengan anak akak je la :D

    ReplyDelete
  12. bez ape men ternet smpi lebam hee =P

    ReplyDelete
  13. adeh... tak nampak kuning ler Lin.. nampak hitam jer tu dari belakang.. wa ka ka..

    uikss senyap jer lin? risau gak ni.. ok ker ni... huhu

    ReplyDelete
  14. emmm..... sapa amik gambar tu?

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.