Tahniah Yatie (K6)..

7/22/2009 08:40:00 PM


Salam semua....

Tahniah bt kawan Lin, Haryatie (Yatie) yg telah selamat melahirkan anak ke-3 td ptg pkl 5pm di Hospital Sultanah Aminah, dpt baby boy lg, hehehe takpe la Tie, rezki terima je la...
Bukan nye apa, Yatie ni dh ada 2org anak lelaki, so kalo boleh tu nak le dpt anak pompuan ke kan, tp dh rezki Allah nk bg lelaki, terima je la...boleh cuba lagi yek Tie....hehehehe
So apa2 pun tggu le tuan punya bdn balik ke Bukit Indah, boleh la gi serbu baby tu...ermmm lama x cium bau baby kan....



P/S: Alhamdulilah selamat, lepas ni sorg2 lg le bersalin,meriah raya dgn sore anak2 kecik..hehehehe


You Might Also Like

7 Orang Komen

  1. tahniah untuk Yatie.. semoga baby dan ibu sihat2 selalu...

    saya dah lama tak cium bau baby gak.. ermmm...

    ReplyDelete
  2. taniah wat yatie.. behnyerr laa dapat timang baby..

    ReplyDelete
  3. hmmm...sronoknye dpt baby lagi. dgr org dpt baby, rase nak baby jugak. hehee..

    ReplyDelete
  4. wah TAHNIAH!!

    nak baby gak.. huwaaaaa

    ReplyDelete
  5. Tahniah buat yatie...semoga yatie sihat dan baby pun sama juga ya.

    ReplyDelete
  6. tahniah kak yatie

    tahun depan tambah lagi sorang eh...


    kekkekekkeke

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.