Tahniah Yatie (K6)..

7/22/2009 08:40:00 PM


Salam semua....

Tahniah bt kawan Lin, Haryatie (Yatie) yg telah selamat melahirkan anak ke-3 td ptg pkl 5pm di Hospital Sultanah Aminah, dpt baby boy lg, hehehe takpe la Tie, rezki terima je la...
Bukan nye apa, Yatie ni dh ada 2org anak lelaki, so kalo boleh tu nak le dpt anak pompuan ke kan, tp dh rezki Allah nk bg lelaki, terima je la...boleh cuba lagi yek Tie....hehehehe
So apa2 pun tggu le tuan punya bdn balik ke Bukit Indah, boleh la gi serbu baby tu...ermmm lama x cium bau baby kan....



P/S: Alhamdulilah selamat, lepas ni sorg2 lg le bersalin,meriah raya dgn sore anak2 kecik..hehehehe


7 Comments

  1. tahniah untuk Yatie.. semoga baby dan ibu sihat2 selalu...

    saya dah lama tak cium bau baby gak.. ermmm...

    ReplyDelete
  2. taniah wat yatie.. behnyerr laa dapat timang baby..

    ReplyDelete
  3. hmmm...sronoknye dpt baby lagi. dgr org dpt baby, rase nak baby jugak. hehee..

    ReplyDelete
  4. wah TAHNIAH!!

    nak baby gak.. huwaaaaa

    ReplyDelete
  5. Tahniah buat yatie...semoga yatie sihat dan baby pun sama juga ya.

    ReplyDelete
  6. tahniah kak yatie

    tahun depan tambah lagi sorang eh...


    kekkekekkeke

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com