Thursday, August 13, 2009

Asri Rabbani Meninggal Dunia???

Salam semua...

Innalilahhiwainnailaihirojiun...Takziah bt keluarga arwah Asri..
Terkejut Lin sebentar td, bila bkk utusan online baca berita terkini bahawa ketua kumpulan Rabbani,Asri meninggal dunia akibat serangan jantung pg td..

KUALA LUMPUR 13 Ogos - Ketua kumpulan nasyid Rabbani, Asri Ibrahim meninggal dunia akibat sakit jantung. - Utusan

Semuga rohnya di cucuri rahmat olehnya, dan di tempatkan di kalangan org2 yg beriman..aminnnn.
Bg sesiapa yg x mengenali Arwah Asri ni..sila klik sini Asri .
*ermm... ada ke yg x kenal ek? ishhh..



P/S: Segala berita terkini, korang baca le search sendiri yek..hehehe



19 comments:

  1. yonna pon terkejut,akak. mmg tak disangka langsung T__T

    semoga beliau ditempatkan di kalangan org2 yang beriman, amin..

    al fatihah..

    ReplyDelete
  2. SALAM kak mekasih ats maklumat, sy terkejut sgt...mcm tak percaya, bile2 je tuhan boleh tarik nyawa kita...Innalilahhiwainnailaihirojiun..semoga tuhan mencucuri rahmat ke ats nya..al-fatihah.

    ReplyDelete
  3. tuhan lebih menyayangi dia.. al fatiha

    ReplyDelete
  4. Al-fatihah..

    Moga arwah ditempatkan di kalangan orang2 yang beriman..

    Sangat terkejut!!

    ReplyDelete
  5. Ya-Allah terkejut ct lin. Sedih nya, ct pun salah seorang peminat dia. Bila tgk dia mengaji atau azan di TV Oasis tu sayuuuu jer hati. semoga roh arwah akan dicucuri rahmat dan bersama2 orang2 yang beriman..Al-Fatihah

    ReplyDelete
  6. Innalilahhiwainnailaihirojiun..

    ReplyDelete
  7. Innalilahhiwainnailaihirojiun..

    Al-Fatihah buat arwah...
    Takziah buat keluarga arwah...

    Amin

    ReplyDelete
  8. al-fatihah

    maaf sis lame xjejak di sini...agak bz sikit lately

    out of topic--> he..23x ade je sugar daddy..

    he..23x opas ade jugak yg pakai sugar daddy byk2 xdpt Hiv doh kne jangkitan B1N1 ade la... sorg2 serang die he..23x

    ops memerlukan bekalan yang banyak nie....

    ReplyDelete
  9. baru pagi tadi mama tgk dia kat chnl 180(muzik aktif).abah pagi-pagi mesti bukak chnl tu sbb ada lagu-lagu nasyid.

    tak sangka.rasa sebak pulak.sedap sore dia azan dan asma ul-husna kan.

    apapun dia meninggal hari khamis mlm jumaat.hari yg ALLAH takdirkan utk org yg baik-baik.

    semoga dia ditempatkan bersama org yg dikasihi.amin

    ReplyDelete
  10. tahziah utk kluarga arwah. an pum kejut jgk. tetiba kan~~

    ReplyDelete
  11. salam..

    rasa sangat terkejut dengan berita ni..alfatihah buat awrah asri..
    moga rohnya dicucuri rahmat oleh allah swt..

    p/s: saya ada award untuk anda..sila ke blog anaklaut untuk ambil..tq.

    ReplyDelete
  12. Sis Lin

    Ubat H1N1

    Rendam buah kurma dalam air kelapa dan bagi anak-anak minum, insya Allah

    ReplyDelete
  13. tOl la cam xcaya lak...sedih lak
    al-fatihah..semoga roh nye dicucuri rahmat..

    ReplyDelete
  14. Al-Fatihah Buat Arwah.. Memang Mengejutkan Jugak Tadi Bila Dapat Tahu Ustaz Asri Meninggal Dunia...

    ReplyDelete

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com