Brooch Dr Masviona.com

Salam semua...

Kekekeke..sempat lg ni sambil2 kt dapo, jgn mareee..ok ok jom layan en3 yg ni ha..
Td waktu tgh update en3 skodeng skodeng tu, pon pon poslaju dtg, mmg dh tau dh mesti bkn dr An tp dr Masviona, hehehehe sbbnye Lin ada order brooch online dr dia, tu dia, cntikkkan? pepel lg you...hehehehe
Hrtu masuk kt blog dia, ternmpak ada iklan banner kerongsang, so apa lgi klik le, skli bkk fulamak cntik2 sehhh, walaupun Lin ni tak le tegar memakai tudung, tp pengumpul kerongsang tau!! jgn tak tahu, tp kebanyakkan nye koleksi semua color pepel ler,muahahahahaha...
So apalagi korang tggu, pi le belek2 sekali cuci mata, harga amat berpatutan, tak cuba tak tahu.
klik di Sini




P/S: Thankx ya Mas, brooch kecik kucing tu, Sis suke sangat2...thank you very2 much...


7 comments:

  1. wahh udah sampai ek brooch tu..

    cekap pantas n tuntas pos laju kan kan...

    thanks sbb sudi menyokong satu lagi cabang blog masviona.com.. blog shopping menyopping hihiihh..

    and sgt berbesar hati sbb sis suke ngn pembelian tu..

    *kumpul duit nak beli motor besor la kak.. tu yg pulun meniaga lak ni ahahahhaha

    ReplyDelete
  2. waahhh..canteknyeee...nak beli! nak beli!

    ReplyDelete
  3. wah prebetsabu lagi cepat ghopernye

    sis saya lagi suke coz sis lin suke ngan brooch yg dibeli n jugak yg sy kasi tuh...happy tau...:)

    n trima kasi coz promote mv collection....tq

    ReplyDelete
  4. Terima kasih Sis Lin dan keluarga, saya harap semuanya di berkati Allah baju raya anak-anak dah tempah ke ?

    Saya bukannya apa Sis Lin, sepatutnya keputusan pilihanraya tu terimalah kenyataan dengan tenang, jangan ego sangat apabila mengulas kekalahan tu, yang mana kita patut tegur kita tegurlah, kan kita sedang berada dalam bulan ramadan ?

    ReplyDelete
  5. uiii.. cantikk.. leh wat rayerr nii.. saya pon tgh carikk shawl tuk rayerr gak ni sis.. :)

    ReplyDelete
  6. hehe

    nasib baik jumpa gak tempat makan kan

    ReplyDelete
  7. wah..jeles seh..comel nya brooch2 2..ni sat g angah terjah blog mas 2 (:

    psstt..sis lin klu pakai tudung mcm mn ye agaknya..mesty comel :)

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..