Bukak Aje Mana Yg Sempat...


Salam semua...

Sapa tahu Lin masak apa hrni? ye rendang ayam, tp pelik kan? nape lak makan kt luar yek,hu hu hu..
Ni semua gara2 hubby Lin la, tup2 kul 4.30pm gitu td dia col ajak makan buka kt luar, yg kelako tu, mula2 plan hubby nak makan kt Red Island Cafe Nusa Bistari tu, tp sampai je sana, rupanye thn ni kt sana takde buffet Ramadhan, thn ni bertukar di Tmn Universiti lak, tp col, dh full!!! so hubby kata tak payah, kita gi buka kt tmpat lain je la...
Mula2 nk ke Stulang Laut, tp takut x sempat, so hubby ajak gi kt Restoran Tepian Sentosa LC Catering tu, menu utama kt sana makan Nasi Ayam Penyek Spesel, giloss besau ayam dia, tak abs makan sudahnye,hehehehehe yg speselnye kt situ, otak2 tauhu dia, fullamak power sedap sehh, sampai 2 bekas order, 1 bekas rm4, mmg berbaloi....
Dah makan, konyang, pi jusco sat, beli shushi utk sahur sok..hehehehe



P/S: Rendang? bt sahur je la...selamat sudah 5 Ramdhan....


8 comments:

  1. nasik ayam penyet..? sis, leh tau tak.. ayam penyet tu camnerr rasanyerr..? cam ayam panggang gak ke..?

    series kita nak taw.. kalo ader resepi lagikk baguss..

    ReplyDelete
  2. sedap ye kak lin mkn sini? sy tiap2 ari lalu sini gi balik keje. mmg ramai org..

    ReplyDelete
  3. Saya tak pernah berbuka kat luar.... bukan apa, mikir susah nanti nak terawih.

    ReplyDelete
  4. salam kak...amboi sedapnyer menu..otak2 tauh? camne tu rasanya? terliur dh nie...ekekee

    ReplyDelete
  5. yang atas sekali tu ker gamber ayam penyeeknyer..
    restoran tu kat maner ar sis??
    sayang betullah..
    dah bertahun yus tak puasa ngan hubby..
    kalau tak boleh ajak gi buka kat situ..

    ReplyDelete
  6. sis...klu kt srwk pun terkenal ngan nasi ayam penyek..hehe...besar kan ayam dia..tmbh ngan sambal nye..fuhhh..melecur lidah!

    ups! (:

    ReplyDelete
  7. Sis Lin ni isteri yang pandai ambil hati suami dan anak-anak, da saja yang dia sediakan yang cukup menarik,makanan,pakaian dan sebagainya, tu nampak kuih yang cukup mengiurkan, hmmm bertuah badan suami yang dapat isteri macam Sis Lin ni

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..