Face Mask H1N1...

8/11/2009 03:30:00 PM


Salam semua...

Ngeri dan menakutkan sejak wabak virus H1N1 ni semakin menular kan? selalu dngr2, baca2 dan lihat2 saja dr jauh, tp bila dh sampai di tempat sendiri yg dh ada kes, aduhhhh serba tak kena di btnya, mana taknya, smlm waktu balik sek, kawan bgtau kt sek keb anak Lin, dh ada kes H1N1, ada pelajar thn 4 S.K.T.B.I dh kena jangkitan virus H1N1, dn masih dihospital, dn plk secara kebetulan, depan rumah Lin, anak jiran tu, bru keluar dr hospital dimana di kuarantin selama 6hr akibat H1N1 tu..ayoooo sdh dekat maaa...
Secara terus menerus, mlm td gi farmasi cr face mask utk anak2 yg jenis 3 lapis tu, nsb masih ada, sbb skrg mana2 klinik dan farmasi sdh kehabisan, dn ada hura-hara mengatakan face mask ni akan naik harga, biasa la adat bisnesss, cari kesempatan...
So anak2 ku sayang, lps ni, mana pergi kena pakai ye, sebagai langkah berjaga2, cegah sebelum parah, tp Amat tak ke sekolah hrni, hubby kata cuti bt masa 2-3hr, bimbang sbb sek dia dh ada.. hu hu hu...



P/S: Ermmm apa la motif si H1N1 ni menyerang ye, pi serang org kafir tu, jgn menyusahkan org Islam, sbb kami tak mkn ko!!!! B*B* betul!!!!


You Might Also Like

7 Orang Komen

  1. jualan mask mmg mencapai keuntungan 200%.. huhuhu!

    kita pon tgh pakai mask gak ni.. tak selesa betul laa.. haihhhhh. tapi kerana keselamatan, kan.. pakai laa gak..

    ReplyDelete
  2. Dari harga 40sen naik hingga rm1.00 satu...ada yang menangguk di air keruh ni...

    ReplyDelete
  3. tujuan virus tu disebarkan adela untuk menjual penawarnye.. pihak jahat yang cipte virus tu, dan diorg juga ade ubatnye.. jadi bile keadaan semakin terdesak, baru la ubat tu akan dijual dengan harge yang tinggi.. sekian.. hee

    ReplyDelete
  4. ihsan beli satu singgit je. hak3..
    skelai sis lin beli sekotak da...
    pasni bole bukak farmasi sendiri. hehe..

    ReplyDelete
  5. AHMAD NI...NASIHAT KEPADA SEMUE..BELI JER TF ADVANCED (..TF). .UNTUK ELAK SEMUA PENYAKIT PASAL TF NI MENDIDIK IMUN SISTEM BIJAK...BARU PENYAKIT BOLEH...HILANG..BGITAU KAWAN2..CARI TF..OK!!!

    ReplyDelete
  6. Waduh....di negri saya juga sudah banyak kasus tentang virus H1N1 yang manakutkan ini.Tapi kita harus tetap berdo'a kepada_Nya agar terhindar dari virus H1N1 ini.

    ReplyDelete
  7. Waduh....di negri saya juga sudah banyak kasus tentang virus H1N1 yang manakutkan ini.Tapi kita harus tetap berdo'a kepada_Nya agar terhindar dari virus H1N1 ini.

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.