Hajat Dan Berhajat.

8/08/2009 05:11:00 PM

Salam semua...

Selamat berhujung mggu bt semua, sihat semua? skrg ni mmg ramai yg sakit dn tak sihat kan? tu belum lg kt hospital dn klinik, penuh katil dan no giliran beratur nk check kesihatan, ntah la apa yg Allah nk duga kita ni kan? wabak virus H1N1 ni dh terlalu menular dan menganas di sana sini, dh cuba cegah dn jaga diri tp masih juga nk kena, apa nk bt kan? tp hati2 dan waspada tu yg penting, ikut peraturan dan keselamatan yg di berikan, insya'allh semuanya selamat...
So hrni hubby Lin dh kluar mancing laut kt Sedili awal pg td, esok bru pulang, pg td mcm biasa Lin hntr anak,Amat gi taekwondo, so lepak kt Sekolah je, pastu dlm kul 2pm, Lin ke Mesjid ada majlis penutup Ma'al Husna Sya'aban, skli berhajat dn bt hajat utk anak2 yg akan menghaapi peperiksaan, termasuk la ank Lin,Naz, yg akan hadapi ujian PMR akan dtg, semuga doa dan hajat di restui dan di makbulkan..Amin..
Yg gambo budak 2org ni saje bt penyeri, cute kan? anak kwn Lin,Midah...td anak dia yg kck tu ikut gi mesjid siap smpai tertido lg, mmg tak byk karenah, alhamdulilah...




P/S: Esok pg dr pkl 9am-12pm, Lin ada kursus pengurusan jenazah, harap semuanya berjalan lancar..


You Might Also Like

1 Orang Komen

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.