Saturday, August 08, 2009

Hajat Dan Berhajat.

Salam semua...

Selamat berhujung mggu bt semua, sihat semua? skrg ni mmg ramai yg sakit dn tak sihat kan? tu belum lg kt hospital dn klinik, penuh katil dan no giliran beratur nk check kesihatan, ntah la apa yg Allah nk duga kita ni kan? wabak virus H1N1 ni dh terlalu menular dan menganas di sana sini, dh cuba cegah dn jaga diri tp masih juga nk kena, apa nk bt kan? tp hati2 dan waspada tu yg penting, ikut peraturan dan keselamatan yg di berikan, insya'allh semuanya selamat...
So hrni hubby Lin dh kluar mancing laut kt Sedili awal pg td, esok bru pulang, pg td mcm biasa Lin hntr anak,Amat gi taekwondo, so lepak kt Sekolah je, pastu dlm kul 2pm, Lin ke Mesjid ada majlis penutup Ma'al Husna Sya'aban, skli berhajat dn bt hajat utk anak2 yg akan menghaapi peperiksaan, termasuk la ank Lin,Naz, yg akan hadapi ujian PMR akan dtg, semuga doa dan hajat di restui dan di makbulkan..Amin..
Yg gambo budak 2org ni saje bt penyeri, cute kan? anak kwn Lin,Midah...td anak dia yg kck tu ikut gi mesjid siap smpai tertido lg, mmg tak byk karenah, alhamdulilah...




P/S: Esok pg dr pkl 9am-12pm, Lin ada kursus pengurusan jenazah, harap semuanya berjalan lancar..


1 comment:

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com