Hepi Besday An & Linda..

8/30/2009 12:00:00 AM

Salam semua...

En3 kali ni Lin tujukan khas bt kawan, teman, sahabat yg jauh di mata dan si sana, sapa lagi kalau bukan An-Wardrobe tempat Lin soping baju..hehehehe.
Tak tahu la kenapa nak bt en3 ni, sbb rasanya Lin dh kenal baik dgn An, tp tak pernah jumpa lagi dgn An ni, rasanya dh byk Lin beli baju An kan?, dh tak cukup2 hanger dh ni..hahahahahaha tp mmg berbaloi, selesa, dn sedap di pakai, tak caya? korang cuba la....
Ok An, Lin ucapkan Selamat Hari Jadi Bt An, semuga di panjangkan umur, di murahkan rezki, di berikan kesihatan yg baik dan di percepatkan jodoh bt An....hehehehe
Hurmmm bila la nak dpt jumpa An ni yek...hu hu hu

Dan jugak tak lupa bt Linda (isterinye Kasawari) yg merangkap mcm adik Lin dh ni, adik?? hu hu hu bkn kakak ke? hahahaha
Tak sangka lak sama date dgn An ye, baru je jap ni tahu, terus edit skli la..hehehehhe
"Selamat hari jadi ye Linda, semuga kekal bhgia ke akhir hayat bersama suami & anak2 tercinta, klu boleh tu, di kurang2 kan la cubit-cubitan gelak tu yek" hahahahhahahah...
Pssttt hadiah apa mlm ni? takkan yg 'tu' jek ek..miahahahahhaa
Mai sini dtg uma amik hadiah, skli dgn Ammar punya ni..hehehehehehe..tgguuuuuuu!



P/S: An, Poslaju tutup 2hr kt sini, tggu hr rabu sampai la tu color pink...hehehehehhe


You Might Also Like

5 Comments

  1. Thanks Lin.. terima kasih banyak2.. selamat hari lahir jugak buat An..

    terharu dapat sahabat sebaik Lin ni..

    mmg Linda kalau gelak.. tangan tak duk diam cubit sana sini.. tak caya tengok ler belakang kasawari ni merah2.. leher pun merah2 gak.. wa ka ka..

    ReplyDelete
  2. tumpang mengucapnkan epi besday pada kawan sis tu yerr..

    ReplyDelete
  3. slmt hari lahir buat an dan linda...
    erk!! hadiah biasa2 tu mcm tau aje..wakakaa

    ReplyDelete
  4. Hye lin. an ucapkan terima kaseh bebanyak ek sbbnya bekali kali lin wish x kira d sms/facebook/di blog an wardrobe/nik nurehan.. hehe. sangat2 tharu lagik bila wt entry ni tauuuu~~~ x sangka an dpt kawan sbaik ini lebeh2 kita kan x penah jumpa lagik. haha..

    InsyALLAH lin. ada rezki, dipanjangkan umor pasti kita jumpa. kut2 la pas kawen leh la g sana sini. haha. gatal :P kut2 la an kawen an paksa lin dtg tauuuu ;) kena. haha.
    gatal ckp hal kawen. hahaha. padahal entah thn bila. kuikui

    happy besday gak utk kak linda merangkap isteri kasawari yang dikenali incik azman. keke..
    'hye kak linda, sama la pulak date kita yerk! yang beza nya thn sajer'. hehehhe ;)

    ReplyDelete
  5. epi besday ye wat diaorg...

    ReplyDelete

Penafian .
Semua penulisan dalam blog AKU Sis Lin ini TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau teks Sis di salah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com