Monday, August 03, 2009

Home Deco 09- Wakenabeb!


Salam semua...

Smlm lepas aje blk dr merambu2 dgn Geng Kamie tu, Lin & hubby terus je menuju ke Persada Johor, ada pameran Home Deco, last day smlm, ha ni la nk cite pasal jam tu,miahahahahaha.
Ishh mata jd juling le masuk sana, 3tgkat tu, lain2 aras semua di pamerkan deco2 brg rumah jeeee, harga? jgn ckp le, lebih murah time promosi dr kita walk in ke kedai derang..fuuuhhhh.



Cuba tgk tu, moden kan? kebanyakkan kt sana semua ciri2 hiasan moden je, hubby suke le, dia yg lbh membelek dr kita,hu hu hu...Lin dok ekor je dr belakang..hehehehe
Skli2 mata dok melilau cr pepel punya design, takde plk le..hehehe



Yg jd perhatian kt area LG brg2 elektrik ni, sekali dia ltk harga penutup makk aii murah giler, bygkan le, TV LCD 32'inch tu siap dgn home theatre harga semua baru rm2038, terkejut species beruk kjp kt situ, ramai yg beli tu, termasuk la hubby Lin, aduii wakenabeb dgn pujuk rayu budak2 sale tu, mulaweiii mana mau ltk bang oii..ayoooo.


Hehehehehe dok pusing2, ternmpk lak color pepel ni,hahahaha siap tanya dia, ada tak dapo color pepel?hahaha kowang tau dia jwb apa? 'kak,kalo nk color pepel,kasi guna spek mata pepel masuk dapo ma,gerenti pepel semua dapo maa'..hahaha pandai ko kena kan aku yek...ceeet!! x jd aku nk beli dgn ko,padan muka!! hahahahahahaha


Ermm bang udah2 le tu bang, jgn order semua, budget kena kira dulu,hehehehe...yg ni perunding deco bg pintu lak, hubby ada tempah pintu sliding slide baru tu, bg nk gantikan pintu lama tu, jauh lbh murah tu, Lin dh x boleh nk bygkan cmne gaya uma Lin kena pecah,dgn habuk dan batu22 segala..adeiiiiii....



Haaaa yg ni bt semua org musykil, skjp2 derang ni lalu, skjp2 derang ni lintas, seksi giler plk tu, ntah apa brg derang jual promosi tu, hubby kata, kalo ini mcm seksi, baik2 taknak beli, mesti kena beli..hahahahahaha, sampaikan ada apek tu pun, tak berkelip dok pandang dr atas ke bwh, Lin dok perati je dr jauh..hahahahahahahaha




P/S: Itu le dia jawapan bg jam free tu, beli home theatre dpt free jam dgn set cadar siap blanket..hehehehe.


4 comments:

  1. amboii. maklum la nk raya kan. keke! miahaha. rumah pum kena la hias2 gak. keke

    ReplyDelete
  2. hehehhe..best wo p tempat2 cam tu

    ReplyDelete
  3. wauuu raye nnt berwajah baru le ye...?beshnye klu ade bajet banyak gitu eh...

    ReplyDelete
  4. erm, kalau sy kak, tengok je.. tak beli pon.. haha.. tgk awek

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..