Jam Free! Polo Club Lagi,hehehe

8/03/2009 02:33:00 PM

Salam semua...

Ye, nape tak percaya ka? miahahahaha.
Cantik? Siapa yg bagi? kenapa? dan ada apa? bwekkkk..
Nanti la Lin cite yek, tguu je la, kot2 rajin ptg, tak pun mlm ke bru cite, kalo malas, esok aje la yek..lalalalalalalalala
*Terima kasih sama itu *tuuut* mau bg ini jam ya...



P/S: Besau kedarong jam ni, tp free kan, pakai je la yek,jgn byk songel,org dh bg..hehehe




You Might Also Like

7 Orang Komen

  1. ::salam::

    waaa beshnya ade owg bgi..huhu..jeles2..nak jgk hik3

    ReplyDelete
  2. amboi..dasatnya sis lin, siap ade org bagi jam mahal lagi tuh...

    ReplyDelete
  3. bole buat senjata bila kena ganggu itu polo heheh.. :p

    ReplyDelete
  4. sapa bg ni? jeles! nk jgk!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  5. wah, dah jam 12.22...patut la lapar. yuk mangan.

    ReplyDelete
  6. wah bestnya...sapa yg kasik tu kak?

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.