Jangan Lupa Bawak Laptop..hehehe

Salam semua...

Horayyyy akhirnye yg di tunggu2 dh sampai...thgri td poslaju telah selamatnye menhntr itu modem streamyx wireless yg telah Lin upgrade utk guna wireless kt rumah ni..hehehehe..
So dh install dah setting..skrg dh x de lg wayar2 yg serabut, dlm bilik boleh, dkt dapo boleh, kt hall boleh, kt dining pun lg boleh..cuma kt toilet tu, dh kira blogger tegak le tu, bkn tegar lg...kaku terus dlm tu..hahahahahaha.
Apalagi kawan2..jgn lupa dtg Raya nnti bawak laptop masing2 yek..muahahahahaaha..
Psttt Kasawari...bila mau testing..hehehehhe mai ler..opsss mlm ni nk ke pasar le, cr lauk..



P/S: Upgrade2 jgk..bil dh bertambah dong, dr rm90 dh jd rm110...hu hu hu....


6 comments:

  1. wah, sambil termenung dalam bilik termenung pun boleh update blog kalau gini.

    ReplyDelete
  2. eee! kita geram taw.. kita dah menyampah laa dgn streamyx ni.. ntah apa2.. hmmm.. takde jodoh dgn streamyx.. kita berjodoh dgn bodben jerr.. huhu!

    ReplyDelete
  3. wireless senang sikit.....mudah kesana-kemari.....hihihi..

    ReplyDelete
  4. mcm kat umah mama ni lin..skali on9 smpi 4 biji komputer.ambek ko :p

    bil letrik pun bertambah sbb on9 kat bilik lain2 dgn kipas,lampu lagi adehhh..

    bila bil smpi baru nak kuar bijik mata :(

    ReplyDelete
  5. bole upgrade ye kak? how much extra/ rm20 ye?eemm..

    ape effect dekat speed die tk ?

    TQ lin!

    ReplyDelete
  6. wow menarik! dlm toilet pum leh tenet2. hahaaa

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..