Thursday, August 06, 2009

Kalau Bising, Tutup Pintu!!


Salam semua...

Waduh2..dugaan le hrni, dgn panazz teriknya, dgn tekak yg kering gersang, dgn pewut yg bergendang, cobaaaaan...
Hrni pg2 td ke Jusco jap dgn kawan, nk tido tak boleh tido, lps masak terus kluar, saje survey2, belek2, jeling2 pandang2, tp yg di tarik adalah sepasang baju dalam je,muahahaha murah je, offer rm10,brand Scarlet tu, jgn mareee...miahahahaha



Ermm..keboom keboom, adeiii kuatnye bunyi dia, terkeluar taik telinga le, hehehehe.
Ingat lg x en3 yg Lin dpt jam free gi Home-Deco tu?, so inilah dia yg hubby beli tu, bkn x de TV kt uma, tp yg sedia ada tu TV Plasma 42'inch, tp yg ni 32'inch LCD Screen, ntah la ek, apa bezanya, janji kluar gambar dh le kan..tp yg tak leh tahan, haa home theatre tu, makk aiii bergegar uma dgr sound system dia, tak padan dgn kecik je speaker dia, semut pun larikk ler..hahahaha


Ha kalau dh bunyi kuat bergegar, tak reti2 tutup pintu,hehehehe...
Yg ni lak pintu baru bilik Naz, baru je siap pasang ni td, sapa2 yg pernah dtg uma Lin, dan pernah naik kt atas, mmg asalnya takde pintu bilik tu, so skrg dh siap pasang dh itu pintu, bertambah2 le dok mengepam berkurung si anak dara Lin dlm tu,..bkn main suka lg Naz tu, ntah apa yg best sangat ada pintu tu yek..ermmmmm




P/S: So,kepada warga2 ahli RedBox, bila lg mau test Karaoke ni...hehehehe yookkk ke sini...



8 comments:

  1. lin oo lin.. an dh balik ni. beli cendol n pisang grg. sedap! haha

    ReplyDelete
  2. ambois sisi bergegar rumah tu ha...

    ReplyDelete
  3. Memangler..heeheheh,tak ajak kita sekali karaoke......?

    ReplyDelete
  4. Pehhh baru best layan movie ... bunyi segala bunyi dapat dengar ....

    tapi kalau dah boring tuh ... nak tukar yang lain ... bley kasi tau kalau nak let go murah2 ...hehehehe

    ReplyDelete
  5. Dr:Arief Brian

    Kamar ruangan rumah yang bagus dan tertata rapi (^_^)

    ReplyDelete
  6. Ingat guruh tadi.... tapi dah tau puncanya.

    ReplyDelete

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com