K.A.M.I.E Ke Thailand???

8/02/2009 11:42:00 PM

Salam semua...

Hehehe..jgn tertipu ya, Kamie bukan ke Negara Thailand tu, tp Kamie ke Danga Bay Festive Mall tu ler,hahahahaha...hubby Lin tu dok urut kaki kt kedai refleksologi Thai Massage tu, so sambil2 tu kitaorg cuci mata le sekeliling kedai...ermmmm 1jam tu.
Cuba le perhati kan Cm tu, uiii dok excited sehh amik gambo dgn camera DSLR baru dia tu, ehemmm ehemmm Cm, jgn salah tangkap gambo banner kedai Thai tu lak, kang lain lak terpesongnye,muahahahaha..
Yang anak2 nye tu dok khusyuk masing2 dgn PSP game nya, mcm2 gaya dan mimik muka, tp ada korang perasan x? hehehe...semua 'hero' kan? takde yg 'heroin'...so apalagi Kak Ct dgn Linda, cepat2 le memproses baja yek, bg tambah sorg dua 'heroin',hehehe...Lin? ermm kilang proses dh tutup..muahahahaha.
Kemana selepas ni?? tunggu lagi en3 yg seterusnya..hahahahaha..



P/S: Ke kedai ME World, cantik2 lawa2 bajunya...harga? lu pergi lah sendiri...



You Might Also Like

3 Orang Komen

  1. abg je. lin x ngurut sama ker? ;)

    ReplyDelete
  2. ohhhh.... nak suh kita tambah SAHAM lagi ehhh.... abis yang cakap tu ler yang tambah juga hahahaha. dah tutup kilang gak ler huhuhuhu

    pas ni suh Linda tambah gak ehh hehehe

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.