Kisah 1 Ramnadhan..

Saturday, August 22, 2009


Salam semua...

Alhamdulilah...selesai dn selamat sudah 1 Ramadhan, amacam korang? apa menu berbuka bersahur dn berbuka hrni? tak pe mana yg mampu dn terhidang aje yg di sediakan kan? jgn amalkan sikap membazir...
Ok bg family Lin, mcm biasa, tiap2 kali awal Ramadhan dh jd keutamaan berbuka di luar, ikut selera anak2, so hrni semua sepakat nk mkn di Rumah Limas Danga Bay, apa2 hal, col kasi booking reserved dulu, apalagi menu buffet le hrni, utk menu hrni mcm2 ada, nasi putih, nasi beryani, & aneka lauk pauk, dessert, laksa2, dn air buah2an..ok la berbaloi le dgn harga nye, janji konyang...
Utk 2 Ramadhan esok, Lin akan berbuka kt rumah mak dgn adik2 semua berkumpul, adeiii tak boleh bayangkan riuh le esok, ni pun baru blk dr pasar beli lauk utk mak esok...hehehehehe.
*pstt awak, jom buka pose sama2 dgn family kita yok..


P/S: Ermmm nak masak apa la sahur esok yek..hurmmmm


6 Comments

  1. seronoknya kakak..hehehe..selamat berpuasa untuk kakak..jgn ponteng2 tau...

    ReplyDelete
  2. salam ramdhan juga dari ilhamhainy sekeluarga buat sis-lin

    ReplyDelete
  3. wahhhh.. meriah menu tuhh.. heheh! nak join laa.. blehh..?

    ReplyDelete
  4. best nyer. kita membuka dgn nsik krabu sajer :)

    ReplyDelete
  5. best ni buka kat rumah limas.. dulu pernah buka kat sini.. seronok dan lawa pemandangan malam..

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com