Kuih Getas BerGETAH...

Salam semua...

Blurppp..alhamdulilah, syukur nikmat rezki yg ada hrni, konyang pewut ni tak hilang lg, hrni seperti Lin kata, Lin & Family bukak pose kt uma mak, so mmg le relax sikit, sbb semua mak masak dan hidangkan, ye la dh mak tak bg tolong kan..hehehehehe..
So utk tidak bertangan kosong berlenggang je dtg mkn kang, Lin dgn kerajinan nye telah membuat kuih spesel bt mak, iaitu kuih getas ni, mmg sesuai le dgn mak Lin tu yg hanya mkn guna dgn gigi palsu..hehehehe... napa? sbb kuih getas Lin bt lembut je, biar senang mak nk gigit kan mak?..miahahahaha..
Ha?? Nak respi? ala mcm biase, sama je la respi Lin tu dgn chef yg lain2, tp klu korang nak gak, pi cr kt sini dan sini ...*wink




P/S: Td bukak pose ada aksi lucu gelak terguling..korang tggu je la esok Lin cite k...hahahahahahaha....


11 comments:

  1. lin. an nk kuih itu!!!!!!!!!!! esk ke an tau!

    ReplyDelete
  2. mesti sedap kuih ni kan sis...

    ReplyDelete
  3. ahaks.. sama laa kita.. buka pose umah mak.. heheh!

    ReplyDelete
  4. tengok waktu siang...kena pejam2kan mata. saya suka kuih ni sebab.. hehe sbb manis-manis.

    ReplyDelete
  5. dapnyer kueh 2...nak skit leh x sis lin...hehehe,...ape2 pun pose ye jgn xpose...

    ReplyDelete
  6. sis lin.. nk kueh tu.. leh pos kat sini x??heheh

    ReplyDelete
  7. xsabar nak tau citer esok.

    hah! gegetas mmg best!! lama da x buat. mcm kuih keria dia punya gula...

    ReplyDelete
  8. antar la sepinggan ke kasawari7 he he.... kasawari suka makan murtabak waktu berbuka.. he he

    ReplyDelete
  9. salam Ramadhan kak..Selamat berpuasa..!!

    ReplyDelete
  10. salam ramadan... slamat berpuasa...

    sori lama tak singgah... lama tak bloghopping... anyway... kuih ni memang favorite saya... hehe...

    oh ya... sis... e-mail alamat sis... nak hantar kad... e-mail ke adrysabry@yahoo.com thanks

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..