Mamposs Kau!!!

8/11/2009 09:07:00 AM


Salam semua...

Maaf lah bebanyak semua kawan2, 2-3hr mmg bz betul mengemas rumah, ingat hrtu en3 lepas Lin ada bgtau blk dr kursus tu rumah mcm tongkang pecah, ha nak di jdkan cerita, hubby Lin ada amik bt treatment anai2 utk rumah, so hubby terlupa yg ahad tu Lin ada kursus, hubby lak gi mancing, so apalagi anak2 la yg mengalihkan dn megeluarkan brg2 semua..adeiiii mau nye terkejut beruk di btnya...



Melangkah masuk dr pagar kelihatan mesin2 dn tong2 ubat semua, baunye jgn la ckp, bisingnya mesin tu aduii semut pun larik, dlm hati dh tak boleh nk ckp dh, semua pokok2 bunga, kasut2 semua berteburan kt luar..arghhhhh anak2 terus menerpa, lapo nk mkn, ala siannya, ye la pg tu dh siap semua sarapan, tp org anai2 tu dtg awal plk, so anak2 x sempat nk mkn dulu..


Mauk je dlm rumah, arghhhh lemah lutut di btnya, adeiii ni rumah ke reban gamaknya, lantai pun sana sini berlubang sebab inject ubat anai2 masuk ke dalam tanah, ayoooo Lin dh serba x kena dh, kepala dh kemana, bdn dh rasa nk pitam tgk rumah..


Terus masuk ke dapo lak, huwaaaa aduuhhh apa dah jadi, semua nya lintang pukang, pekerja tu semua dgn tugas masing2, ada kt bilik, ada kt belakang, ada kt luar, wah mcm kena waran selongkar rumah je, apalagi terus col hubby, bgtau sruh cpt sikit balik, dh x sanggup nk ngadap sorg2 ni..hu hu hu.

Dr pg jam 8am lbh sampai le pkl 4pm bru semua kerja2 pembunuhan anai2 selesai, mamposs kau!! tak padan dgn kecik, gigi kecik, ko mkn semua segala selagi ada kayu yek, skrg rasakan kau, mamposss kau!!! hahahahaha..ishh mmg sakit hati betul dgn anai2 ni, kot2 uma korang ada nmpk sarang dia tu, walaupun sikit je, ha korang kena le bt cepat2, kang merebak mcm virus H1N1 tu, cegah sebelum parah..miahahaha..
Dan kerana itu lah, 2-3hr ni Lin menyibukkn diri dgn mengemas segala harta benda rumah ni, hrni bru ada rest sikit, cuma baju2 je nak lipat dan susun...




P/S: Bdn pinggang semua dh sakit2 ni, mau kena gi urut ni, jari pun bengkak sbb lama tak tenet,hahahahhaha


You Might Also Like

34 Orang Komen

  1. tahun lepas kita pon ada wat pembunuhan anai2 secara etnik.. tapi idak lerr sampai kat dalam umah.. tanam kat keliling umah jerr sbb anai2 blum ada yg berjaya menembusi lantai konkrit..

    ReplyDelete
  2. mcm kena langgar garuda jek lin.. :p

    ReplyDelete
  3. hahaha. gile ah. rumah mcm kapal pecah dah kak :p
    hehe dah takde anai2 dah skang ni?

    bagus2 :D

    ReplyDelete
  4. tak pa...ini le peluang nak kemas dan ubahsuai susun atur perabot.

    ReplyDelete
  5. Salam,

    Kesian Sis Lin tu, awat hang tak buat SOS sesama teman blogger untuk buat gotong royong, inilah masanya kita gunakan tenaga sahabat buat kitar semula

    ReplyDelete
  6. owh patut la x online. heran jgk bila kata nk kemas rumah. slalunya kemas rumah x de la bhari2. keke. :P

    ReplyDelete
  7. aduh sis,
    yus pun tumpang penat jugak...
    mau patah pinggang nak mengemas semula nie..

    yus pun baru jer siap lipat baju yang berlambak atas katil semalam..
    itu baru pindah bilik..
    lum lagi pindah rumah..

    ReplyDelete
  8. xpe kemas awl2..nnt nak raya xla penat sgt kemas..huhuhu

    [pose xlg da igt raya] ekekekke

    ReplyDelete
  9. Hahahaha.... lin dah jadi apa rumah tu. bukan garuda lagi yang langar, dah macam kena tusanami dah dalam tu hehehe. tapi kan kat umah ct ni mmg banyak anai2 lah lin...sure x bpleh letak benda2 ketas atau kotak2 habis semua nya. tuan umah ni jenis lokek nak keluarkan duit.kita komplen pun dia buat dekkk jer.menyampahhh!! ingat tahun depan macam nak pindah jer huhuhu

    ReplyDelete
  10. Lin, dulu x tanam ke anti termite tu??lin jgn marah2 kat anai2 tu.. karang dtg lagi.. kena ckp elok2.. he..he..

    ReplyDelete
  11. xanax for sale without prescription buy alprazolam 1mg - xanax bars in smoke shops

    ReplyDelete
  12. diazepam 5mg lorazepam = diazepam dosage - valpam 5 diazepam 5mg

    ReplyDelete
  13. diazepam 5mg valium best way take - order valium online

    ReplyDelete
  14. zolpidem drug best online pharmacy to buy ambien - ambien cr order

    ReplyDelete
  15. buy zolpidem online zolpidem cr cost - where to order ambien online

    ReplyDelete
  16. buy valium from india valium used street drug - buy valium online cheap

    ReplyDelete
  17. cheapest ativan effects of ativan and alcohol - ativan side effects how long

    ReplyDelete
  18. ativan online ativan side effects crying - buy lorazepam no prescription online

    ReplyDelete
  19. xanax for sale buy xanax online legit - xanax side effects pregnancy

    ReplyDelete
  20. can i buy xanax online pass drug test after taking xanax - xanax 2mg pakistan

    ReplyDelete
  21. alprazolam medication buy xanax in thailand - klonopin vs xanax for anxiety

    ReplyDelete
  22. buy ativan online ativan side effects yahoo - ativan withdrawal tachycardia

    ReplyDelete
  23. generic xanax xanax from canada no prescription - 2mg xanax enough

    ReplyDelete
  24. buy ambien online can get high ambien - ambien 10 mg espanol

    ReplyDelete
  25. buy generic ambien fight urge sleep ambien - difference between ambien cr generic

    ReplyDelete
  26. buy ambien online where to buy ambien cr online - ambien cr price comparison

    ReplyDelete
  27. can you buy valium online effects of generic valium - valium generic diazepam

    ReplyDelete
  28. buy valium roche valium vs ativan - buy valium online ireland

    ReplyDelete
  29. generic ambien buy ambien online with no prescription - ambien online generic

    ReplyDelete
  30. valium online canada generic valium pictures - buy generic valium uk

    ReplyDelete
  31. valium antidepressant valium for sale in uk - buy valium online mexico

    ReplyDelete
  32. valium cost valium no effect - how to order valium

    ReplyDelete
  33. brand valium valium dosage vs xanax - valium anti anxiety

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.