Menu 3 Ramadhan..

Salam semua...

Ye, seperti yg telah di war2kan, tiada cucur udang tp roti jala saje yek..hahahahhahaha..
Dek kerna rumah pun tonggang langgang, nak masak lebih2 pun tak de mood, so menu simple utk 3 Ramadhan hrni, Roti Jala @ Roti Kirai, apa yg di kirai dn di jala pun, LIn tak tahu..hehehehe..
Selain tu Lin ada gak masak ayam panggang bermadu dan goreng tempe berlado, utk mkn ratah2 je tu, sbb Lin campur dgn kacang tanah, siap le naik jerawat muka ni kang, tp tak sempat nak bergambar, sbuk mengirai roti td, sampai terlupa..hu hu hu...
So apa menu korang plk utk hrni? mesti le lazat yek, biar sedikit, simple tp enak lazat rasanya kan? jgn membazir..heheheheh
*Mat...nape ko tak aku hantar itu tauhu bebola tu Mat..huwaaaaa




P/S: Esok dh angan2 ni nk bt cucur udang galah lak, boleh gitu?hahahahahahaha



7 comments:

  1. alamakkkkkkkk//roti jala sedap nya..nak juga nak juga....

    ReplyDelete
  2. menu yang simple tapi menaik..nak sikit sis..boleh??hehehe =)

    ReplyDelete
  3. Roti jala tu bole makan ngan kuah durian x hehehe. Kari kita x makan lah :-(

    ReplyDelete
  4. sedap nyer lin. meh rumah, wt kan utk an ;) hehehe

    ReplyDelete
  5. Salam Sis Lin

    Hu hu hu kuih jala tu minat saya, kalau makan dengan kari kepala ikan alangkah enaknya

    Ish ! malam nih nak suruh Mak Karamu bualah !

    ReplyDelete
  6. omg!!! roti jalaaaa! waa hantar ke Penang sikit kak. yonna sangat2 suka roti jala ni.haihh

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..