Penat Ku Berbaloi...


Salam semua...

Miahahaha, jgn muak ye lg2 pepel, lg2 pepel, muahahahaha...
Horayyyy punya le sukenye Lin smlm, hubby blk dr keje, tup2 action sruh amik brg dlm kete, skli bkk tgk wah! bag la, konon2nye Lin tanya le, sapa punya?hehehehe...hubby jawab, Lin punya, hubby kata, sian kemas rumah penat,hehehe, hoye3x..."Thankx ye Yang"..muahchss..pepel lor, manyak cntik, hrtu bru nmpk Ann punya bag pink dia ada reben besar, cntik tp x sangka plk kali ni hubby belikan boleh ada reben besar tu la, sukeeenyeeee...
Hubby beli kt Gudang Bethoven Jln Plentong sana, mmg besar tmpt dia, kalo beli dn masuk ahli, dpt harga lebih murah hubby kata, semua barangan kulit, sapa2 yg dok area Plentong sana mesti tau kt mana, mcm2 ada...



P/S:Terus pakai je bag ni, kang simpan, Raya x dpt bag baru lak,muahahahaha..


3 comments:

  1. amboi lin. chantek nyer beg. ni wt an jeles......lin! an nk sbijikk ;) kaler lite pink ehss ;) adiah kat an oke ;)

    ReplyDelete
  2. bertuahnyerr badan.. sayang cik abang tu kanss..

    ReplyDelete
  3. dah dapat beg, apa pulak hadiah lin pada cik abe tu...?

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..